Οι Πράξεις Αγάπης της RSM Greece

Η RSM, ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και Συμβούλων Επιχειρήσεων στον κόσμο, γιόρτασε την Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014 την Παγκόσμια Μέρα RSM (RSM World Day) και την επέτειο των 50 χρόνων από την ίδρυση της. Η RSM Greece, μέλος του δικτύου της RSM International, γιόρτασε την επέτειο αυτή με 50 Πράξεις Αγάπης!

Η Παγκόσμια Μέρα RSM είναι μια γιορτή που μοιράζονται κάθε χρόνο όλα τα μέλη του δικτύου της RSM ανά τον κόσμο. Σκοπός της Παγκόσμιας Μέρας RSM είναι να ενώσει  τους συνεργάτες και το προσωπικό από όλες τις εταιρείες-μέλη στον κόσμο σε μία ενιαία προσπάθεια ανάδειξης των κοινών αξιών του δικτύου. Αξίες όπως αριστεία, εμπιστοσύνη, ποιότητα, ευελιξία, σταθερότητα και ομαδικότητα είναι από τα βασικά μηνύματα που μοιράζονται οι 35.000 συνάδελφοι σε πάνω από 700 γραφεία σε 111 χώρες. Επιπλέον, τη μέρα αυτή κάθε χρόνο το προσωπικό από όλα τα μέλη του δικτύου αφιερώνει το χρόνο του στην πραγματοποίηση κοινωνικών δραστηριοτήτων και στην υποστήριξη φιλανθρωπικών ιδρυμάτων.

Φέτος, παράλληλα με την Παγκόσμια Μέρα RSM συνέπεσε η επέτειος των 50 Χρόνων, η οποία αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για το δίκτυο και τα μέλη του καθώς μέσα σε αυτά τα 50 χρόνια κατόρθωσε να φτάσει στην 7η θέση διεθνώς, με ετήσια έσοδα που διαμορφώνονται στα 4,2 δις δολάρια. Η RSM γιορτάζει τα 50 χρόνια ενός παγκόσμιου ενωμένου δικτύου που παρέχει υψηλή ποιότητα υπηρεσιών μέσω του εξαιρετικά καταρτισμένου προσωπικού της από όλες τις χώρες και κουλτούρες του κόσμου. Βασικό γνώρισμα του δικτύου της είναι η δημιουργία ισχυρών διαπροσωπικών σχέσεων, στον τρόπο με τον οποίο συνεργάζεται  τόσο με τους πελάτες όσο και με τους συναδέλφους σε όλο τον κόσμο. Φόρος τιμής όλης αυτής της προσπάθειας αλλά και της φιλοσοφίας δικτύου είναι η βράβευση της RSM σε «Network of The Year» στα φετινά International Accounting Bulletin Awards.

Η RSM Greece, γιόρτασε φέτος στα πλαίσια της Παγκόσμιας Μέρας RSM την επέτειο των 50 χρόνων της RSM πραγματοποιώντας 50 Πράξεις Αγάπης. Όλοι οι συνάδελφοι της RSM Greece ενώθηκαν για ένα κοινό σκοπό, να προσφέρουν σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Οι Πράξεις Αγάπης συμπεριλάμβαναν διάφορες εθελοντικές δραστηριότητες όπως μεταξύ άλλων, δωρεά σε γηροκομείο και φιλανθρωπικά ιδρύματα σε σχολικά είδη, τρόφιμα, βρεφικά είδη, είδη πρώτης ανάγκης και φάρμακα. Επίσης, στις πράξεις αυτές συγκαταλέγονται η αναδοχή ενός παιδιού της ActionAid, η συμμετοχή συναδέλφων στο Μαραθώνιο Κηφισιάς που διεξήχθη για φιλανθρωπικό σκοπό, δωρεάν μαστογραφίες σε ένα συγκεκριμένο αριθμό γυναικών, εθελοντική αιμοδοσία, σίτιση αδέσποτων ζώων, καθώς και άλλες απλές συμβολικές πράξεις ευγένειας και καλοσύνης που έδωσαν μεγάλη χαρά σε τυχαίους ανθρώπους. Όλοι οι συνάδελφοι της RSM Greece συνέβαλλαν πολύ σημαντικά στην προσπάθεια αυτή και συμμετείχαν όλοι μαζί στη διανομή των αγαθών με μεγάλο ζήλο.

Ο Άθως Στυλιανού, Διευθύνων Σύμβουλος της RSM Greece ανέφερε «Φέτος, ο εορτασμός της Παγκόσμια Ημέρας RSM είχε ένα πιο συμβολικό χαρακτήρα. Αποφασίσαμε να αφιερώσουμε την ημέρα αποκλειστικά προς το συνάνθρωπο κάνοντας πράξεις αγάπης. Εξάλλου, το δίκτυό μας, πέρα από την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει, χαρακτηρίζεται επίσης και για την ανθρωποκεντρική του φιλοσοφία. Ήταν μεγάλη μας χαρά να τιμήσουμε την επέτειο των 50 χρόνων του δικτύου μας βοηθώντας και προσφέροντας σε συνανθρώπους που έχουν ανάγκη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ