Προχωρά το Εθνικό Σχέδιο για την ΕΚΕ

Σημαντικά συνέβαλε στην προσπάθεια κατάρτισης του τελικού «Σχεδίου Εθνικής Στρατηγικής για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη» η ημερίδα διαβούλευσης που διοργάνωσε την προηγούμενη εβδομάδα στο Μέγαρο Καρατζά, η Γενική Γραμματεία Εμπορίου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

Φορείς, επιχειρήσεις, ακαδημαϊκοί και εκπρόσωποι της Κοινωνίας των Πολιτών εξέφρασαν τις απόψεις τους για το θέμα, τις οποίες οι περισσότεροι αναμένονται να καταθέσουν και στην ηλεκτρονική πλατφόρμα δημόσιας διαβούλευσης www.opengov.gr, στην οποία έχει αναρτηθεί το σχέδιο.

Η δημόσια διαβούλευση ολοκληρώνεται σήμερα και πλέον η Επιτροπή που έχει αναλάβει την ολοκλήρωση του Σχεδίου θα πρέπει να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες, ούτως ώστε μέχρι το τέλος του χρόνου να έχει χτιστεί -νομοτεχνικά τουλάχιστον- το νέο μοντέλο και η στόχευση για την ΕΚΕ, τα επόμενα χρόνια στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το Γενικό Γραμματέα Εμπορίου, Στέφανο Κομνηνό, η Επιτροπή έχει πολλή δουλειά μπροστά της τις επόμενες εβδομάδες, ενώ, όπως σημείωσε, θα υπάρξουν και άλλες σχετικές επαφές με φορείς και επιχειρήσεις.

Στην ημερίδα χαιρετισμό απηύθυναν ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Νίκος Δένδιας, και ο υφυπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Βασίλης Κεγκέρογλου.

Επίσης, η γενική γραμματέας Υπουργείου Ενέργειας Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, Νάντια Γιαννακοπούλου, διάβασε χαιρετισμό του υπουργού, Ιωάννη Μανιάτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ