Ανθρακικά ουδέτερο το Moria Elea

Η Olive Vision αντισταθμίζει τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου που προκαλούνται από την παραγωγή του ελαιόλαδου «Moria Elea Monovarietal Koroneiki» με την συνεργασία της Green Evolution ΑΕ, καθιστώντας αυτό το προϊόν ανθρακικά ουδέτερο, και υποστηρίζοντας ταυτόχρονα ένα θετικό έργο για το περιβάλλον.

Η ενέργεια αυτή και το αποτέλεσμά της αντικατοπτρίζουν τις αξίες και την δέσμευση της επιχείρησης να λειτουργεί και να αναπτύσσεται υπεύθυνα και βιώσιμα, ελαχιστοποιώντας την επιβάρυνση που προκαλεί στο κλίμα και το περιβάλλον, συμπληρώνοντας την πολιτική της για μέριμνες και πρακτικές που υποστηρίζουν τη δημιουργία ενός ποιοτικού προϊόντος.

Κάθε φιάλη 500 ml του ελαιόλαδου Moria Elea Monovarietal Koroneiki της Olive Vision, έχει ανθρακικό αποτύπωμα που ισοδυναμεί με εκπομπές 1,44 Kg CO2. Αυτές οι εκπομπές έχουν αντισταθμισθεί πλήρως με χρήση δικαιωμάτων άνθρακα από το έργο “Mobuya Mini Hydro Power Plant 3 x 1000 kW North Sulawesi”, με Αριθμό Ταυτοποίησης στο Markit Registry 100000000000267.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ