Αθηναϊκή: Νέα ιστοσελίδα της ΜΚΟ «Νηφάλιοι»

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία ανέπτυξε νέα ιστοσελίδα για τη Μ.Κ.Ο. «Νηφάλιοι – στην υγειά μας». Επιπλέον, η νέα ιστοσελίδα εγκαινιάζει και τη νέα ηλεκτρονική διεύθυνση της Μ.Κ.Ο., http://nifalioi.com/. Στόχος της ενέργειας είναι να αποτελέσει μια πλήρη πηγή πληροφόρησης των πολιτών για τα θέματα που αφορούν στην κατανάλωση αλκοόλ.

Στη νέα ιστοσελίδα της Μ.Κ.Ο. δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην ευκολία χρήσης και στην κατανοητή γλώσσα, προκειμένου η περιήγηση να είναι απλή και φιλική παρά το μεγάλο όγκο των πληροφοριών και να βοηθάει τον επισκέπτη να βρίσκει γρήγορα την πληροφορία που τον ενδιαφέρει.

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία,  με ενεργή παρουσία στην κοινωνία για περισσότερα από 50 χρόνια, φροντίζει συστηματικά να ενημερώνει τους συμμέτοχους της σχετικά με τους πιθανούς κινδύνους που συνεπάγεται η ανεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ, με ενέργειες ειδικά σχεδιασμένες για την κάθε ομάδα κοινού. Η νέα ιστοσελίδα της Μ.Κ.Ο. «Νηφάλιοι – στην υγειά μας» (http://nifalioi.com/), ενισχύει αυτήν την προσπάθεια της εταιρίας, συμβάλλοντας στην καλλιέργεια μιας υγιούς στάσης και συμπεριφοράς των ανθρώπων σχετικά με το αλκοόλ.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Εταιρικών Σχέσεων της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας κ. Μηνάς Μαυρικάκης, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συμβάλλαμε να γίνει πραγματικότητα η νέα ιστοσελίδα της Μ.Κ.Ο. «Νηφάλιοι – στην υγειά μας». Από το 2008, οι Νηφάλιοι αποτελούν βασικούς μας συμμάχους, δίνοντας μια επιστημονική διάσταση στη προσπάθεια μας να ενημερώνουμε και να ευαισθητοποιούμε όλους όσοι καταναλώνουν αλκοόλ, ώστε να πίνουν υπεύθυνα και να θέτουν οι ίδιοι τα όρια σε κάθε στιγμή».  

Σε δήλωσή της, η Πρόεδρος της Μ.Κ.Ο. «ΝΗΦΑΛΙΟΙ –στην υγειά μας» κα Σιμώνη Ξανθογιώργου, ανέφερε σχετικά: «Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, με την μπίρα Heineken, αποτελεί συνεπή και σταθερό συνεργάτη μας για την προώθηση των κοινών μας στόχων, από το 2008. Εκφράζω βαθειά ευγνωμοσύνη για τη δημιουργία της πιο ολοκληρωμένης ιστοσελίδας για την κατανάλωση αλκοόλ στην Ελλάδα, η οποία  θα βοηθήσει σημαντικά στην ενημέρωση των πολιτών, θίγοντας κάθε πτυχή αυτού του πολυπαραγοντικού ζητήματος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ