Η COCO-MAT στηρίζει ξανά το heart pillow project

Η COCO-MAT υποστηρίζει για 3η συνεχόμενη χρονιά τους ανθρώπους που έχουν αντιμετωπίσει τον καρκίνο του μαστού, προσφέροντας δωρεάν μαξιλαράκια σε σχήμα καρδιάς. Από το 2012, η COCO-MAT έχει προσφέρει 2.500 μαξιλαράκια καρδιάς σε δημόσια νοσοκομεία και κέντρα μαστού στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Για το έτος 2014-2015 η προσπάθεια της COCO-MAT εξαπλώνεται σε περισσότερες χώρες και νοσοκομεία. Πιο συγκεκριμένα στην Ελλάδα θα προσφέρει μαξιλαράκια καρδιάς σε 7 δημόσια νοσοκομεία, όπως τα: Γενικό Αντικαρκινικό Ογκολογικό Νοσοκομείο «Αγ. Σάββας», Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς «Αγ. Ανάργυροι», Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ», Πανεπιστημιακό Αντικαρκινικό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (Π.Α.Γ.Ν.Η.), Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιάς «ΜΕΤΑΞΑ», Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ», Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ» και στο ιδιωτικό νοσοκομείο ΙΑΣΩ.

Στο εξωτερικό θα συμμετέχουν τα τοπικά καταστήματα COCO-MAT σε πόλεις όπως το Βερολίνο, το Ντίσελντορφ, το Αμβούργο, το Μιλάνο, το Παρίσι, το Άμστερνταμ, Ροτερνταμ και την Αμβέρσα σε συνεργασία με την Ένωση Αμερικανίδων Γυναικών.

Οκτώβριος: Μήνας κατά του καρκίνου του μαστού

Από τον μήνα Οκτώβριο οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να στηρίξουν τo Project μέσω των αγορών τους. Για κάθε ένα μαξιλάρι ύπνου που πωλείται, η COCO-MAT θα δωρίζει ένα μαξιλαράκι καρδιάς σε γυναίκες και άνδρες που το έχουν ανάγκη.

Επιπλέον, μέσα στον Οκτώβριο για 2  εβδομάδες, όλα τα καταστήματα της COCO-MAT στην Ελλάδα και το εξωτερικό θα στηρίξουν το project διοργανώνοντας pillow making events, όπου o ενδιαφερόμενος θα μπορεί να φτιάξει το δικό του προσωπικό μαξιλάρι αγοράζοντάς το σε προνομιακή τιμή.

Σημειώνεται ότι η πρωτοβουλία Heart Pillow Project ξεκίνησε το 2001 στο Erlanger Medical Center του Tennessee, Η.Π.Α. και έχει επεκταθεί σε περισσότερες από 50 πόλεις σε 18 χώρες ανά τον κόσμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ