Comergon: Υποστηρίζει τη μείωση ρύπων

Στα πλαίσια της έκτακτης Συνόδου Κορυφής του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή και την παγκόσμια σχετική κινητοποίηση της 21ης Σεπτεμβρίου 2014, η Comergon S.A. Risk Managers.Insurance Brokers συνυπέγραψε ψήφισμα της AVAAZ.org που διαβιβάστηκε σε όλους τους παγκόσμιους ηγέτες κατά την διάρκεια της Συνόδου.

Στο ψήφισμα αυτό υπογραμμίζεται η κλιματική αλλαγή του πλανήτη ως η μεγαλύτερη απειλή της ανθρωπότητας και τονίζεται η ανάγκη σταδιακής μείωσης των ρύπων CO2.

Οι Μεσίτες Ασφαλίσεων, που αποτελούν σημαντικό φορέα πρόληψης και προστασίας των επιχειρήσεων από τις οικονομικές επιπτώσεις λόγω ζημιών από ακραία καιρικά φαινόμενα, καλούνται να συμβάλλουν και αυτοί στον περιορισμό των αιτιών που προκαλούν κλιματική αλλαγή.

Η Comergon αποτελεί την μοναδική ελληνική μεσιτική εταιρία που έχει συμπεριλάβει στην εταιρική της φιλοσοφία τόσο την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη όσο και τις Αρχές της Αειφόρου Ασφάλισης.  Φέτος δημοσίευσε τον 1ο Ετήσιο Ενιαίο Εταιρικό Απολογισμό, που περιλαμβάνει τον 5ο  Ετήσιο Κοινωνικό Απολογισμό τον 13ο Ετήσιο Οικονομικό Απολογισμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ