ΚΑΘΑΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ χωρίς αποτσίγαρα

    Συνεργασία JTI με HELMEPA, CYMEPA και KOT

    Στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η  JT International (JTI), για 6η συνεχή χρονιά παρακινεί τους ενήλικους καπνιστές που επισκέπτονται τις παραλίες να χρησιμοποιούν ατομικό σταχτοδοχείο αντί για την άμμο ώστε να μη ρυπαίνουν το θαλάσσιο περιβάλλον με τα απορρίμματα των τσιγάρων τους.

    Σε αυτήν την προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κοινού για Καθαρές Παραλίες χωρίς αποτσίγαρα, η εταιρεία συνεργάζεται με την Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος (HELMEPA), της οποίας είναι εταιρικό μέλος, καθώς και με κοινωνικά και περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένους παράκτιους δήμους και προμηθεύει με ατομικά σταχτοδοχεία άμμου συλλόγους, καντίνες, beach bars, ξενοδοχεία και άλλα  καταστήματα σε πολυσύχναστες παραλίες.

    Φέτος, η εκστρατεία θα υλοποιηθεί καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού μέσω των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) και άλλων συνεργαζόμενων φορέων ανά την Ελλάδα, οι οποίοι προσκαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή και να αναλάβουν την προβολή της εκστρατείας και την προώθηση του υποστηρικτικού υλικού σε τοπικό επίπεδο.

    Για την πραγματοποίηση της εκστρατείας στην Κύπρο, όπου επίσης διεξάγεται όλο το καλοκαίρι, η εταιρεία συνεργάζεται με την ομόλογη Κυπριακή Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος (CYMEPA), ενώ για πρώτη φορά φέτος συμμετέχει και ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού.

    «Κάνοντας πράξη το αρχαίο ρητό “Η Ισχύς εν τη Ενώσει” ενώνουμε τις δυνάμεις μας με φορείς και οργανισμούς εξίσου ευαισθητοποιημένους στην προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος και όλοι μαζί συνεχίζουμε την προσπάθεια για καθαρές παραλίες χωρίς αποτσίγαρα.»  δηλώνει η υπεύθυνη Επικοινωνίας της JTI κ. Μάη Σαμούρκα.

    «H θερμή ανταπόκριση στην εκστρατεία όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί το βασικό λόγο για τον οποίο η HELMEPA συνεχίζει να στηρίζει αυτή τη σημαντική προσπάθεια. Και πιστεύουμε πως αυτό το καλοκαίρι, σε μια δύσκολη χρονιά, το μήνυμα για Καθαρές Θάλασσες και Ακτές θα διαδοθεί ευρύτερα» δηλώνει η κα Κριστιάνα Πρεκεζέ, Συντονίστρια  της HELMEPA.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ