THI: Στήριξη στο ReGeneration

Το ReGeneration είναι ένα εξάμηνο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης που προσφέρει πολύπλευρη εργασιακή εμπειρία, ουσιαστική εκπαίδευση από πιστοποιημένους εκπαιδευτές, καθώς και πολλές ευκαιρίες για επαγγελματική αυτοβελτίωση και προσωπική ανάπτυξη. Βασικός στόχος του προγράμματος είναι να γεφυρώσει το κενό που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των νέων, οι οποίοι θέλουν να μάθουν και να αναπτυχθούν και των εταιριών που επιθυμούν να διαμορφώσουν τα αυριανά τους στελέχη.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

•    6 μήνες έμμισθης εργασίας σε 24 από τις κορυφαίες εταιρίες της ελληνικής αγοράς, μεταξύ των οποίων, ο Όμιλος ΑΝΤ1, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, η Bold Ogilvy, ο όμιλος Eurobank, η  Johnson & Johnson, η GlaxoSmithKline, η Microsfot, η PwC, ο Όμιλος Μυτιληναίου, η Nestlé Hellas, The Coca-Cola Company, η  Coca-Cola Ελληνική Εταιρία Εμφιαλώσεως, η OTE-COSMOTE, κ.ά.
•    100 ώρες εκπαίδευσης εκ των οποίων οι 60 ώρες θα είναι αφιερωμένες στην εκμάθηση επικοινωνιακών δεξιοτήτων, τεχνικών διαπραγμάτευσης και ανάπτυξης προσωπικής επαγγελματικής ταυτότητας, ενώ οι 40 ώρες στη διοίκηση επιχειρήσεων, την πληροφορική, το marketing και τις πωλήσεις
•    50 ώρες προσφοράς εθελοντικής εργασίας σε ελληνικές ΜΚΟ
•    συμμετοχή σε ομαδικό project διάρκειας 3 μηνών
•    συμμετοχή σε σεμινάρια από ηγετικά στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου
•    καθημερινή υποστήριξη, σε επίπεδο προσωπικής ανάπτυξης και επαγγελματικού προσανατολισμού

Ο πρώτος κύκλος του προγράμματος είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2014, προσφέροντας σε 55 νέους την ευκαιρία να αποκτήσουν μια μοναδική εμπειρία ζωής και να ενισχύσουν τόσο τις προσωπικές, όσο και επαγγελματικές τους δεξιότητες μέσα σε 24 εταιρίες, οι οποίες δραστηριοποιούνται σε διαφορετικούς τομείς και κλάδους.

Ο Μιχάλης Πρίντζος, Program Director της Ελληνικής Πρωτοβουλίας, δηλώνει: «Η δημιουργία ευκαιριών στην Ελλάδα για τους πολίτες της χώρας, ήταν πάντα ένας από τους κεντρικούς μας στόχους. Το ReGeneration είναι ένα τυπικό παράδειγμα προγράμματος που ανταποκρίνεται σε αυτόν τον στόχο, βοηθώντας δεκάδες νέους Έλληνες να αναπτύξουν περαιτέρω τις δεξιότητές τους και να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία σε μερικές από τις κορυφαίες εταιρείες της χώρας μας. Ελπίζουμε να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμά μας και να μας βοηθήσουν να επεκτείνουμε το πρόγραμμα ακόμα περισσότερο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ