Teva: Εκδήλωση για τη διαφορετικότητα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε από τις 3 ως 5 Οκτωβρίου  το πρόγραμμα εκδηλώσεων «Ταιριάζουμε στην Αίγινα», μια πρωτοβουλία του Πανελλήνιου Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ  και του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, σε συνεργασία με το Δήμο Αίγινας και τη χορηγία της φαρμακευτικής εταιρείας Teva.

Σκοπός της μεγάλης γιορτής είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού για την ανάδειξη των ικανοτήτων των ατόμων με αναπηρία και τη σημασία της ένταξής τους στην κοινωνία ως ισότιμα μέλη.  Την έναρξη των εκδηλώσεων χαιρέτησαν οι Πρόεδροι των Συλλόγων ΑΛΜΑ και ΣΑμΣκΠ, κ.κ. Κ. Γιαννακοπούλου και Β. Μαράκα, καθώς και οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, κ.κ. Δέδες και Σακκιώτης.

Η πρωτοβουλία δράσης, που έχει γίνει πλέον θεσμός, πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχή χρονιά στην Αίγινα και πλέον ταξιδεύει προς το Φάληρο.  Ο Αντιδήμαρχος Π. Φαλήρου κ. Γ. Φωστηρόπουλος παρέλαβε συμβολικά τη σημαία της εκδήλωσης, σηματοδοτώντας το Φάληρο ως το νέο προορισμό φιλοξενίας της για την επόμενη χρονιά.

Όπως δήλωσε η Ιωάννα Καρώνη, Corporate & Public Affairs Manager της Teva Hellas: «Η αποδοχή της αναπηρίας αλλά και κάθε μορφής διαφορετικότητας σε μια κοινωνία χτίζεται  στην παιδική ηλικία. Αυτό επεδίωξαν να πετύχουν με τις δράσεις τους στην Αίγινα ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ και ο Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας και είναι τιμή για την Teva που μας επέλεξαν ως συνοδοιπόρους σε αυτή την παραδειγματική προσπάθεια τα τελευταία τρία χρόνια. Αίγινα ευχαριστούμε και καλή συνέχεια! Επόμενος σταθμός το Παλαιό Φάληρο!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ