Κοινωνική ευαισθησία με… αποδείξεις!

    H Friesland Campina Hellas, ενισχύει το πρόγραμμα ΜΕΡΙΣΜΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ & ΑΓΑΠΗΣ

    Προσφέροντας προϊόντα διατροφής αξίας 300.000 ευρώ το πρώτο 5μηνο του 2012!

    Η FrieslandCampina Hellas (ΝΟΥΝΟΥ, MILNER, FINA, FRISO, FRICO) κάνει την ευθύνη της απέναντι στην Ελληνική κοινωνία πράξη και ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες συνθήκες της εποχής.

    Στο πλαίσιο του προγράμματoς Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, με τίτλο: «Μέρισμα Φροντίδας & Αγάπης», εντατικοποιεί την υλοποίηση της πρωτοβουλίας της για την αντιμετώπιση της φτώχειας και ειδικότερα μίας από της πιο σκληρές συνέπειές της, του υποσιτισμού.

    Το πρόγραμμα ΜΕΡΙΣΜΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ & ΑΓΑΠΗΣ προσέφερε ήδη στο πρώτο πεντάμηνο του 2012 προϊόντα των οποίων η αξία προσεγγίζει τις 300 χιλιάδες ευρώ. Η δωρεά προϊόντων διατροφής από τις πιο αγαπημένες μάρκες της Ελληνικής Οικογένειας (NOYNOY, MILNER, FINA, FRISO, FRICO) πραγματοποιήθηκε σε Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς  που στηρίζουν ευπαθείς κοινωνικές ομάδες καθώς και σε ιδρύματα, συλλόγους και φορείς που εργάζονται για τη συμπαράσταση όσων αδυνατούν να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της κρίσης.

    Το πρόγραμμα ΜΕΡΙΣΜΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ & ΑΓΑΠΗΣ  υλοποιείται στο πλαίσιο του άξονα «Διατροφή και διαφύλαξη της καλής Υγείας» της συνολικότερης στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρίας.

    Η προσφορά της FrieslandCampina Hellas αναγνωρίστηκε με την απονομή σε αυτή Επαίνου από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, τον μεγαλύτερο και ιστορικότερο Μη Κυβερνητικό Οργανισμό στην Ελλάδα, με σημαντικό έργο και προσφορά.

    Η αναγνώριση αυτή αποτελεί παρακαταθήκη για τη δέσμευση της εταιρίας στην υλοποίηση μίας μακρόπνοης και συστηματικής στρατηγικής κοινωνικής υπευθυνότητας – με δράσεις που στηρίζουν με ευαισθησία, έμπρακτα και ουσιαστικά την Ελληνική κοινωνία.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ