Η Family Day του Make-A-Wish

Το Family Fun Day είναι ένα πανηγύρι χαράς, που διοργανώθηκε από τον Οργανισμό για 5η συνεχή χρονιά. Η ανταπόκριση των οικογενειών των παιδιών Ευχής, των φίλων, υποστηρικτών και εθελοντών στο κάλεσμα του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητική. Ανάμεσα στους φίλους του Οργανισμού που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ήταν ο νέος ταλαντούχος τραγουδιστής Κυριάκος Μιχαήλ καθώς και ο Κωνσταντίνος Αργυρός ο οποίος μοίρασε αυτόγραφα αλλά και έκανε την κλήρωση των 12 λαχνών.

Καθόλη τη διάρκεια της ημέρας υπήρχαν φουσκωτά, ποδοσφαιράκι, air hockey και baby park από το Air Game για τους μικρούς φίλους καθώς και Laser Tag από τους HELLAS BATTLEFIELD LIVE ενώ οι Salsa Sinners ξεσήκωσαν με τον χορό τους και το studio Tree of Life μάθαινε Yoga σε μικρούς και μεγάλους.

Η Animal Action με τη Mars Hellas και τις ζωοτροφές Whiskas και Pedigree, παρουσίασαν το θεατρικό παιχνίδι «Η δίκη των ζώων» στα πλαίσια του προγράμματος PETS FOR KIDS που προσέλκυσε πολλούς θεατές και συμμετέχοντες. Το Παραμυθοχωριό μάγεψε τα παιδάκια με τα παραμύθιά του, το Για φαντάσου τα απασχόλησε με θεατρικό, κινητικό παιχνίδι, ενώ τα Γλύκαμαγειρεματα έμαθαν στα παιδιά πώς να διακοσμούν Nanou Donuts με ζαχαρόπαστα και τα απασχόλησαν δημιουργικά με μουσικοκινητικό παιχνίδι και ζωγραφική!

Τα Τρελοζουζούνια & τα Παιδικά Γλέντια ζωγράφιζαν τα παιδικά προσωπάκια ενώ τα Παιδικά Πάρτυ Λιμπελούλα ανέλαβαν τις μπαλονοκατασκευές. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να απασχοληθούν δημιουργικά με τα PlayDoh της Hasbro και να επιδοθούν σε αβγουλοδρομίες και τσουβαλοδρομίες που οργάνωναν τα Τρελοζουζούνια. Την παράσταση φυσικά έκλεψαν ο Μπομπ και η Ντόρα από το Nickelodeon ενώ οι μασκότ Μιραντούλης και Μασκοτούλης από τα μπισκότα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ αλλά και οι τεράστιες μασκότ Μ&Μs από την MARS Hellas, αγκάλιαζαν και φωτογραφίζονταν με τον κόσμο!

Ξεχωριστές γεύσεις απόλαυσαν οι 800 και πλέον παρευρισκόμενοι από το μοναδικό Ελληνικό pancake house ΜΕΛΙΝΙΚΟΝ, μαλλί της γριάς και συντριβάνι σοκολάτας από τα Τρελοζουζούνια, παγωτά από τη Mars, μπισκότα από τα Μπισκότα Παπαδοπούλου παγωμένο τσάι από την Lipton Ice Tea και κρασί από την AIOLOS!

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης λειτουργούσαν τα bazaar με τα ξεχωριστά προϊόντα του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Τα έσοδα από τη διοργάνωση του Family Fun Day 2014 προορίζονται αποκλειστικά για τις ανάγκες και το έργο του Οργανισμού, το οποίο δεν είναι άλλο από την εκπλήρωση των Ευχών των παιδιών που πάσχουν από απειλητικές ασθένειες για τη ζωή τους.

Η Πρόεδρος του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) κ. Αναστασία Μανιά, χαρακτηριστικά τονίζει: «Είναι πάντα πολύ μεγάλη η συγκίνηση για μένα να βλέπω τη συμμετοχή και την υποστήριξη του κόσμου. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε όλο τον κόσμο που μας στήριξε σήμερα με τη συμμετοχή του και φυσικά σε όλους τους Εθελοντές μας των οποίων η βοήθεια είναι ανεκτίμητη».

Η Γενική Διευθύντρια του Οργανισμού, κ. Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, σημειώνει συμπληρωματικά: «Πρόκειται πραγματικά για μία ημέρα χαράς στην οποία μας δίνεται η μοναδική ευκαιρία να συναντηθούμε όλοι μαζί, οικογένειες Ευχής, φίλοι, εθελοντές, συνεργάτες. Μοναδικός μας σκοπός η προσφορά χαράς, δύναμης και ελπίδας στα παιδιά και τις οικογένειές τους που δίνουν τον πιο δύσκολο αγώνα αλλά και η διάδοση του μηνύματος του πρώτου παιδιού Ευχής της Ελλάδας το 1997: “ Όταν ένα απίστευτο όνειρό σου γίνεται πραγματικότητα, τότε και το όνειρό σου να γίνεις καλά, έρχεται πιο κοντά”. Όλοι όσοι έχουμε το δώρο της υγείας οφείλουμε να σκεφτόμαστε και να στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τα παιδιά που έχουν την ατυχία μίας απειλητικής για τη ζωή τους ασθένειας». 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ