OTEAcademy: Συμμετοχή σε πρόγραμμα του ΟΑΕΔ

Η OTEAcademy, μέλος του Ομίλου ΟΤΕ που λειτουργεί ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (πρώην ΚΕΚ), συμμετέχει και φέτος στο πρόγραμμα «Επιταγή Εισόδου στην Αγορά Εργασίας για Ανέργους Νέους» του ΟΑΕΔ. Η προκήρυξη αφορά σε δύο προγράμματα, Voucher για άνεργους νέους 18-24 ετών και 25-29 ετών αντίστοιχα.

Με την εμπειρία που διαθέτει στον τομέα της εκπαίδευσης, η OTEAcademy θα υλοποιήσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης στις ειδικότητες «Υπάλληλος Γραφείου», «Στέλεχος Πληροφορικής και Δικτύων», «Γραμματειακή Υποστήριξη», «Online Marketing και Social Media» και «Πωλήσεις». Μέσω συνεργασιών θα προσφέρει ευκαιρίες για πρακτική άσκηση πάνω στα συγκεκριμένα γνωστικά πεδία, σε μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Παράλληλα, πριν και κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης θα προσφέρει υπηρεσίες υποστήριξης και συμβουλευτικής καθοδήγησης των καταρτιζομένων σε θέματα σύνταξης βιογραφικού και προετοιμασίας για επιτυχή επαγγελματική συνέντευξη.

Το πρόγραμμα έχει ως αντικειμενικό σκοπό την επαγγελματική απορρόφηση ανέργων και την επιτυχή ένταξή τους στην αγορά εργασίας, για την απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας και την εξασφάλιση μόνιμης απασχόλησης. Υλοποιείται από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και εντάσσεται στο εθνικό σχέδιο δράσης «Εγγύηση για τη Νεολαία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ