Γεύσεις του τόπου μας, με τη στήριξη της IKEA

Με την υποστήριξη της ΙΚΕΑ, εταιρείας του Oμίλου FOURLIS, πραγματοποιήθηκαν στα Ιωάννινα στις 20/9, στη Λάρισα στις 27/9, και στη Θεσσαλονίκη στις 4/10, ολοήμερες εκδηλώσεις, που έδωσαν ‘βήμα’ σε τοπικούς παραγωγούς με στόχο να αναδειχθούν οι γεύσεις του τόπου μας. Στο πλαίσιο της χορηγίας, τα πάρκινγκ των καταστημάτων, ΙΚΕΑ Ιωάννινα, ΙΚΕΑ Θεσσαλία και ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκη, φιλοξένησαν από μια μοναδική εκδήλωση με οικοδεσπότη τον Δημήτρη Σκαρμούτσο. Συνολικά, στις 3 εκδηλώσεις, πάνω από 10.000 επισκέπτες, είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν προϊόντα τοπικής παραγωγής και να δοκιμάσουν παραδοσιακά εδέσματα από τα χέρια του διάσημου σεφ.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν από τις 11.00 έως τις 18.00 και, σε αυτό το διάστημα, οι τοπικοί παραγωγοί παρουσίασαν τα προϊόντα τους, όπως προϊόντα ζύμης, είδη φούρνου, όσπρια, βότανα, μπάρες δημητριακών, αλίπαστα, πιπεριές, μανιτάρια, αυγοτάραχο, τυροκομικά, κρασί και γλυκά.

Με αφορμή τις συγκεκριμένες εκδηλώσεις, η ΙΚΕΑ πραγματοποίησε παράλληλη δράση και θα διαθέσει 26.000€ – το ισόποσο του 5% των εσόδων των καταστημάτων ΙΚΕΑ Ιωάννινα, Θεσσαλία και Θεσσαλονίκη την αντίστοιχη ημέρα διεξαγωγής της εκδήλωσης σε κάθε πόλη – για την υποστήριξη δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών, των ευρύτερων περιοχών, με τη μορφή επίπλων και απαραίτητων ειδών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ