ΤΝΤ και QualityNet… μεταφέρουν Ελπίδα!

Μια κοινωνική δράση που προσδοκά να προσφέρει χαμόγελα, ελπίδα και είδη πρώτης ανάγκης σε 17 Kοινωνικούς Φορείς για τα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Το «Μεταφέρουμε Ελπίδα», είναι μια συνεργατική δράση, η οποία αναπτύσσεται βασιζόμενη στην ενεργή συμμετοχή του δικτύου επιχειρήσεων πελατών  της ΤΝΤ, καθώς και στην αξιοποίηση της τεχνογνωσίας, του ανθρώπινου δυναμικού και του υπερσύχρονου στόλου που διαθέτει η εταιρεία ταχυμεταφορών ΤΝΤ .

Το πρόγραμμα «Μεταφέρουμε ελπίδα», το οποίο λανσαρίστηκε στις 17 Οκτωβρίου, με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Φτώχειας, προσδοκά να συλλέξει είδη  πρώτης ανάγκης, τα οποία έχουν επισημανθεί από τους ίδιους τους φορείς μέσω του μηχανισμού καταγραφής κοινωνικών αναγκών του QualityNet Foundation, σε 17 φορείς σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης που υποστηρίζουν τα παιδιά και τις οικογένειες τους.  Με αυτό το πρόγραμμα, αναδεικνύεται η αξία της κοινωνικής προσφοράς των επιχειρήσεων και του ανθρώπινου δυναμικού τους και η δυναμική της συνεργασίας για την επίτευξη και την παραγωγή ουσιαστικού κοινωνικού έργου, ειδικότερα στις σημερινές δυσχερείς οικονομικές συνθήκες που βιώνουν πολλοί συνάνθρωποί μας.

Η ΤΝΤ, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των ταχυμεταφορών, στο πλαίσιο της ανθρωποκεντρικής στρατηγικής της, εγκαινιάζοντας τη νέα εταιρική της ταυτότητα  «The People Network», αποφάσισε να υιοθετήσει και να δεσμευθεί στην υλοποίηση της πρωτοβουλίας «Μεταφέρουμε Ελπίδα».

Τη σύνδεση της κοινωνικής πρωτοβουλίας της ΤΝΤ Ελλάδος με τη νέα εταιρική ταυτότητά της υπογραμμίζει η Γενική Διευθύντρια της εταιρείας, Χριστίνα Αλεβίζου «Είμαστε πολύ υπερήφανοι που ξεκινά η υλοποίηση της πρωτοβουλίας «Μεταφέρουμε Ελπίδα». Σε μία εποχή όπου πολλές ευάλωτες ομάδες της κοινωνίας μας δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά, εμείς στην TNT, «The People Network», στεκόμαστε δίπλα τους μαζί με το δίκτυο επιχειρήσεων πελατών μας για να τους προσφέρουμε ελπίδα, χαμόγελα και να μοιραστούμε μαζί τη χαρά της προσφοράς προς το συναθρωπό μας».

Για την υλοποίηση της  πρωτοβουλίας, η ΤΝΤ αξιοποιεί την τεχνογνωσία, το ανθρώπινο δυναμικό, τον υπερσύχρονο στόλο και το οργανωμένο δίκτυο συνεργατών και αντιπροσώπων της για να προσφέρει ανακούφιση σε παιδιά και τις οικογένειες τους,  μέσω της συλλογής και μεταφοράς ειδών πρώτης ανάγκης σε φορείς ανά την Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ