ING Ελλάδος: Στήριξη στα Παιδικά Χωριά S.O.S.

Η ING Ελλάδος στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας «Ζήσε Υπεύθυνα» που σχεδιάζει και υλοποιεί σε διαρκή βάση, προχώρησε σε μία ακόμα ενέργεια στήριξης των Κέντρων Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας των Παιδικών Χωριών S.O.S.

Πιο συγκεκριμένα, πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς, οργανώθηκε με την εθελοντική συμμετοχή και κινητοποίηση των ανθρώπων της ING, συλλογή σχολικών ειδών για τα παιδιά που φροντίζουν τα Κέντρα Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας των Παιδικών Χωριών S.O.S. σε όλη την Ελλάδα. Η ανταπόκριση των ανθρώπων της ING ήταν συγκινητική, αφού μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφεραν να συγκεντρώσουν σχολικά είδη που ξεπέρασαν συνολικά τον 1 τόνο από σχολικές τσάντες, τετράδια, σχολικούς άτλαντες έως πλαστελίνες, γεωμετρικά όργανα και βοηθήματα για τα μαθήματα Γυμνασίου & Λυκείου.

Οι δράσεις όμως των ανθρώπων της ING, στον τομέα της Εταιρικής Υπευθυνότητας, δεν περιλαμβάνουν μόνο την προσφορά αλλά και την εθελοντική εργασία. Την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου, περισσότεροι από 20 εργαζόμενοι από τα κεντρικά γραφεία και στελέχη του Δικτύου Πωλήσεων  συμμετείχαν εθελοντικά και με μεγάλο ενθουσιασμό στη διαλογή και ταξινόμηση του μεγάλου αυτού όγκου των ειδών που συνέλεξαν.

«Ο πυλώνας Κοινωνία και Παιδί αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας «Ζήσε Υπεύθυνα» της ING Ελλάδος.  Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η συνεχιζόμενη συνεργασία μας με τα Παιδικά Χωριά S.O.S., με τα οποία έχουμε δημιουργήσει έναν ισχυρό δεσμό, ο οποίος δυναμώνει και διευρύνεται καθημερινά. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που οι άνθρωποί μας αγκαλιάζουν τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και ανταποκρίνονται με ενθουσιασμό στο κάλεσμα της εταιρίας για στήριξη οργανισμών που έχουν ανάγκη τη φροντίδα μας» δήλωσε η κα Karina Pereira, Διευθύντρια Marketing, ING Eλλάδος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ