Diageo: Ενισχύει τη μάχη κατά του Έμπολα

Η Diageo, όπως σε κάθε παγκόσμια κρίση, έτσι και στην πρόσφατη που έχει προκληθεί με τα κρούσματα του ιού Έμπολα σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο, ανταποκρίθηκε άμεσα, δεσμεύοντας ένα σημαντικό οικονομικό ποσό για την υποστήριξη των ανθρώπων που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν κίνδυνο.

Συγκεκριμένα, η Diageo θα δωρίσει £200.000 στην CARE International για να βοηθήσει στην πρόληψη της εξάπλωσης της νόσου στις πληγείσες κοινότητες. Η χρηματοδότηση θα χρησιμοποιηθεί για την αγορά πακέτων υγιεινής που θα περιέχουν σαπούνι, κουβάδες νερού, γάντια και χλωρίνη, καθώς και πληροφορίες για τις σωστές τεχνικές πλυσίματος χεριών – κόστος μόλις £9 ανά μονάδα – που θα βοηθήσουν πάνω από 20.000 οικογένειες να προστατευτούν από την εξάπλωση της ασθένειας.

Η χρηματοδότηση προσφέρεται από την Diageo Africa και το ίδρυμα «Diageo Foundation». Πρόκειται για τη δεύτερη δωρεά από το ίδρυμα «Diageo Foundation», το οποίο τον περασμένο Σεπτέμβριο δώρισε £30.000 στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα για τις διεθνείς τους προσπάθειες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ