TÜV AUSTRIA HELLAS: Εσπερίδα για αναθεωρήσεις προτύπων

Με τη συμμετοχή περισσότερων από 350 στελεχών του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, διεξήχθη στην Αθήνα στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL, με ιδιαίτερη επιτυχία, την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου η ενημερωτική εσπερίδα από την TÜV AUSTRIA HELLAS με θέμα “Οι νέες εκδόσεις των προτύπων ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015 – Σύγκριση παλιών και νέων εκδόσεων, ομοιότητες, διαφορές”.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της πάγιας πολιτικής της TÜV AUSTRIA HELLAS για συνεχή υποστήριξη και έγκαιρη ενημέρωση των πελατών της, αλλά και της αγοράς γενικότερα. Η ενημερωτική αυτή εκδήλωση είναι μια από τις πρώτες που διοργανώνονται σε ολόκληρη την Ευρώπη ενόψει της αναθεώρησης των δύο αυτών πιο δημοφιλών προτύπων παγκοσμίως.

Την εκδήλωση χαιρέτησε μέσω video-call, ο κος Nigel Croft, Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής ISO 9001 για την αναθεώρηση του προτύπου δίδοντας και πρακτικές κατευθύνσεις για την ουσία των επερχομένων αλλαγών στις επιχειρήσεις. Μεταξύ των κύριων ομιλητών ήταν και ο Δρ. Γ. Αναστασόπουλος, μέλος της Τεχνικής Επιτροπής ISO TC/176/SC2/WG24.

Αρχικά, παρουσιάστηκαν διεξοδικά οι αναθεωρήσεις στα πρότυπα ISO 9001:2015 και ISO 14001:2015, ενώ στη συνέχεια παρουσιάστηκε η προσέγγιση της TÜV AUSTRIA HELLAS τόσο σε πρακτικά θέματα εφαρμογής όσο και στην επιθεώρηση και πιστοποίηση αυτών των συστημάτων από την πλευρά του ρόλου της ως ανεξάρτητος φορέας πιστοποίησης. Τέλος, τονίστηκε η σημασία των νέων προτύπων στην αειφορία και στη βιώσιμη ανάπτυξη. Η βραδιά έκλεισε με συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων.

Σήμερα, η TÜV AUSTRIA HELLAS παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες επιθεώρησης και πιστοποίησης τόσο σε συστήματα διαχείρισης ποιότητας βάσει του ISO 9001, όσο και σε Συστήματα Διαχείρισης Περιβαλλοντικής Ασφάλειας ISO 14001, εδώ και 20 χρόνια, έχοντας συνολικά πάνω από 12.000 ενεργά πιστοποιητικά συστημάτων διαχείρισης και προϊόντων και απασχολώντας περισσότερους από 120 πιστοποιημένους επιθεωρητές με ευρεία γνώση και εμπειρία στα συγκεκριμένα αντικείμενα. Κατέχει σήμερα, κορυφαία θέση στις επιθεωρήσεις, ελέγχους, πιστοποιήσεις στην Ελληνική αγορά, τα Βαλκάνια, τη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ