COCO-MAT: Στηρίζει την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα

Η κοινωνική επιχείρηση με έδρα την Ξάνθη αναλαμβάνει την παραγωγή των «Μαξιλαριών Καρδιάς», τα οποία είναι μαλακά μαξιλαράκια σε σχήμα καρδιάς που σχεδιάστηκαν ως βοήθημα για τις γυναίκες που έχουν υποστεί χειρουργική επέμβαση, αντιμετωπίζοντας τον καρκίνο του μαστού. Η COCO-MATστηρίζει το HeartPillowproject τα τελευταία 3 χρόνια προσφέροντας δωρεάν τα μαξιλαράκια σε νοσοκομεία.

Εργαζόμενοι της ΚΟΙΝΣΕΠ «Συνεργώ», προερχόμενοι από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, θα έχουν την ευκαιρία επίσημης και αξιοπρεπούς απασχόλησης, σε ένα έργο με μεγάλη κοινωνική ανταποδοτικότητα. Επιδίωξη των συντελεστών είναι η πρωτοβουλία αυτή να αποτελέσει το πρώτο επιτυχημένο παράδειγμα σύμπραξης για την κοινωνική επιχειρηματικότητα, που θα εμπνεύσει και θα παρακινήσει τους κοινωνικούς εταίρους και τον επιχειρηματικό κόσμο στη χώρα μας.

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση “Συνεργώ”, δημιουργήθηκε με την επιστημονική αρωγή του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας και είναι η πρώτη ΚΟΙΣΝΕΠ Ένταξης στην αγορά εργασίας για άτομα που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Η υποστήριξη μιας δυναμικής και εξωστρεφούς εταιρείας με παγκόσμια εμβέλεια, όπως η COCO-MAT, αποτελεί από μόνη της εγγύηση επιτυχίας και συνέχειας αυτού του εγχειρήματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ