WIND Running Team: Μήνυμα Αλληλεγγύης

Με τη συμμετοχή 35.000 δρομέων, που αποτελεί νέο ρεκόρ για τη διοργάνωση ΣΕΓΑΣ και έναν μεγάλο αριθμό θεατών και εθελοντών, το κέντρο της Αθήνας πλημμύρισε με Έλληνες αλλά και ξένους τουρίστες, οι οποίοι έσπευσαν να ζήσουν από κοντά τον Αυθεντικό Μαραθώνιο.

Η WIND, επίσημος χορηγός της διοργάνωσης από το 2011, ονομαστικός χορηγός στους Αγώνες δρόμου των 5 & 10χλμ. και Τηλεπικοινωνιακός πάροχος του ΣΕΓΑΣ, έδωσε για μια ακόμα φορά δυναμικό «παρών», τονίζοντας μέσα από τον αθλητισμό τις αξίες της προσπάθειας, της συμμετοχής και της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Η ομάδα της εταιρείας, WIND Running Team συμμετείχε σε όλους τους αγώνες με περισσότερους από 1500 δρομείς, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης, για τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας Προστασίας Μητέρας και Παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου» και την Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού «Ελίζα». Μαζί τους και οι Σωκράτης Αλαφούζος, Λένα Αρώνη, Πάνος Βλάχος, Νίκη Κάρτσωνα, Γιώργος Μανίκας, Μαρία Μπεκατώρου, Νικολέτα Ράλλη, Έυη Φραγκάκη, Κώστας Φραγκολιάς και Ζωή Χωραφά που έλαβαν επίσης μέρος ως πρεσβευτές της ομάδας.

Για κάθε συμμετοχή στην ομάδα της, η WIND θα προσφέρει στους δύο κοινωνικούς φορείς 10€ για ενώ για κάθε «πρεσβευτή» το ποσό των 1000€.

Δυνατότητα να συμβάλλουν σε αυτή την πρωτοβουλία αλληλεγγύης, η WIND έδωσε σε όλους τους δρομείς του 32ου Μαραθωνίου Αθηνών. Η εταιρεία πρόκειται να αποδώσει στους φορείς 1€ εκ μέρους κάθε δρομέα της διοργάνωσης που πέρασε κάτω από την Αψίδα της, λίγο πριν τον τερματισμό.

Συμμετοχή και στο αγωνιστικό

Η WIND δεν έλειψε ούτε από το αγωνιστικό κομμάτι του 32ου Μαραθωνίου Αθηνών. Η Αναστασία Καρακατσάνη πρώτευσε με τα χρώματα της εταιρείας στον αγώνα των 10χλμ., με χρόνο 35.27 ενώ η Μάγδα Γαζέα ήταν η 2η ελληνίδα που τερμάτισε στη Μαραθώνια διαδρομή των 42.195 χλμ., σημειώνοντας χρόνο 2.46.38.

Ακόμα δύο ομάδες δρομέων έλαβαν μέρος στη φετινή διοργάνωση με τη στήριξη της WIND. Η ομάδα «Ανάσα», μη κερδοσκοπική εταιρία, για την πρόληψη και τη θεραπεία των ανθρώπων που πάσχουν από Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής, συμμετείχε σε όλους τους αγώνες δρόμου προωθώντας την υγιεινή διατροφή και άσκηση. Ενώ η ομάδα δρομέων μεγάλων αποστάσεων «ΦΛΟΓΑ», σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, έλαβε μέρος στην Αυθεντική Μαραθώνια διαδρομή με ένα μοναδικό στόχο: να μεταφέρει το μήνυμα ζωής για τα παιδιά που καθημερινά δίνουν το δικό τους αγώνα με τον καρκίνο.

Τέλος, οι επισκέπτες του ειδικά διαμορφωμένου χώρου της WIND, απέναντι από το Καλλιμάρμαρο, είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα παιχνίδι τεχνολογίας και αθλητισμού. Με τη χρήση Smartphone της Huawei και 2 διαδρόμους τρεξίματος, οι συμμετέχοντες διανύοντας μόνο 200 μέτρα συνέβαλλαν στην προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για την «Κιβωτό του Κόσμου» και την «Ελίζα». Παράλληλα, συμμετείχαν στην κλήρωση για 2 TALK BAND Β1 HUAWEI ενώ όλοι λάμβαναν αναμνηστικά δώρα από το κορυφαίο γεγονός της Αθήνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ