LG Electronics: Δωρεά 2.000 smartphones

Η LG, πάντα ευαισθητοποιημένη και μέτοχος σε θέματα που απασχολούν την παγκόσμια κοινότητα και με εμφανή την ανησυχία της για το θανατηφόρο ξέσπασμα του ιού Έμπολα στην Δυτική Αφρική, προσέφερε ως δωρεά 2.000 smartphones, συμμετέχοντας με τον τρόπο αυτό στις προσπάθειες των Ηνωμένων Εθνών για σταθεροποίηση της κατάστασης και καταπολέμηση του θανατηφόρου ιού.

Οι συσκευές προσφέρθηκαν στις ομάδες και το προσωπικό υγείας που παρέχουν τις υπηρεσίες τους στις μολυσμένες περιοχές. Η συγκεκριμένη δράση της LG έχει ως στόχο να βοηθήσει τις υγειονομικές μονάδες για άμεση παρακολούθηση και κοινοποίηση των εν εξελίξει ιατρικών δεδομένων, παρέχοντας γρήγορη και απρόσκοπτη επικοινωνία μεταξύ των ιατρικών ομάδων και διευκολύνοντας το σχεδιασμό για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

Η LG σχεδιάζει οικολογικά και οικονομικά προϊόντα που βοηθούν εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο να ζήσουν μια πιο άνετη και πιο ποιοτική ζωή. Σε αυτήν την κατεύθυνση έχει θέσει ως βασική της προτεραιότητα την παραγωγή ενεργειακά αποδοτικών και φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων, η πλειοψηφία των οποίων έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι οι ενέργειες της LG Electronics για δημιουργία προϊόντων που στοχεύουν στην προστασία του περιβάλλοντος έχουν αποδειχτεί απόλυτα επιτυχείς και έχουν λάβει τιμητικές διακρίσεις παγκοσμίως.

Ενδεικτικά μέσα στο 2014 περισσότερα από 100 μοντέλα προϊόντων της LG συμπεριλήφθηκαν στη λίστα ‘ENERGY STAR Most Efficient’, χάρη στην ενεργειακά αποδοτική λειτουργία τους.

Παράλληλα, συνεπής στη συνεισφορά της απέναντι στις ανάγκες του κοινωνικού συνόλου, η LG εντείνει την εθελοντική δράση της για την υλοποίηση ενεργειών με ηθικό, κοινωνικό και ανθρωπιστικό αντίκτυπο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ