Η APSON στο CSR Meet Up Geneva

Συνάντηση κορυφαίου Ευρωπαϊκού think tank της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, έλαβε χώρα την 11 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο N’Vy της Γενεύης και συμμετείχε ο υπεύθυνος Στρατηγικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων της APSON, Νικόλαος Ι. Πέντσας.

Το θέμα της συνάντησης είχε τον τίτλο “The Future of Sustainable Stock Exchanges”. Μεταξύ των 24 στελεχών  διαφόρων οργανισμών και επιχειρήσεων που συμμετείχαν ήταν η Andrea Hemsted εισηγήτρια και υπεύθυνη στρατηγικής ανάπτυξης του επενδυτικού κολοσσού REPRISK, ο Neil  Beecroft Sustainability Manager της UEFA, ο James Nikitine δημοσιογράφος και υπεύθυνος επικοινωνίας της ΜΚΟ LAND LIVE PEACE, ο Yves Zieba, Sales and Marketing της Thomson Reuters on Mergers and Acquisition Integration.

Τα στελέχη που απαρτίζουν το think tank, είχαν την ευκαιρία σε ένα πολύ ευχάριστο περιβάλλον να συζητήσουν το μέλλον της Ε.Κ.Ε. στην Ευρώπη καθώς επίσης και άλλα θέματα του επιστημονικού τους υπόβαθρου.

Ο Νικόλαος Ι. Πέντσας στην τοποθέτησή του, ανέπτυξε την άποψη ότι η ΕΚΕ αποτελεί επένδυση και βασική προτεραιότητα στην επιχειρησιακή στρατηγική και στην καθημερινή λειτουργία των Ευρωπαϊκών επιχειρήσεων και φορέων, που έρχεται να προσδώσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε όσους την εφαρμόζουν. Παράλληλα ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για τα αποτελέσματα ερευνών σχετικά με την ΕΚΕ προκαλώντας έντονο ενδιαφέρον και απαντώντας σε πλήθος ερωτήσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ