Η AIG Running Team στον Μαραθώνιο της Αθήνας

Η AIG έλαβε μέρος για ακόμη μια χρονιά στο σημαντικότερο δρομικό γεγονός της πόλης, τον 32ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, καθώς και στους αγώνες δρόμου των 5 και 10 χλμ, συμμετέχοντας μαζί με χιλιάδες δρομείς στη μεγαλύτερη γιορτή του Κλασικού Αθλητισμού.

Με στόχο την ενίσχυση του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού, η «Κιβωτός του Κόσμου», η AIG running team που αποτελείται από εργαζόμενους, συνεργάτες και φίλους της AIG, συμμετείχε και φέτος στον Μαραθώνιο της Αθήνας και ενίσχυσε χρηματικά το πολύτιμο έργο που επιτελεί εδώ και χρόνια ο γνωστός οργανισμός.

Φορώντας την επίσημη εμφάνιση της AIG 104 δρομείς από Ελλάδα, Κύπρο και Η.Π.Α. έδωσαν για μια ακόμα φορά δυναμικό παρών και ανέδειξαν μέσα από τον αθλητισμό την αξία της προσπάθειας και της συμμετοχής. Για κάθε δρομέα που συμμετείχε σε έναν από τους τρεις αγώνες, η AIG ενίσχυσε χρηματικά το έργο της «Κιβωτού του Κόσμου», συγκεντρώνοντας συνολικά το ποσό των €4,500 το οποίο και απέδωσε στον οργανισμό.

Ο κος Giuseppe Zorgno, Διευθύνων Σύμβουλος της  AIG Ελλάς Α.Ε. ανέφερε σχετικά: «Είναι ιδιαίτερα συγκινητικό να βλέπουμε να αυξάνει  η συμμετοχή των ανθρώπων της AIG στον Μαραθώνιο της Αθήνας. Παράλληλα, είναι πολύ σημαντικό για όλους μας να συμβάλουμε, με τον δικό μας τρόπο, στο έργο της «Κιβωτού του Κόσμου». Η θέληση, η προσπάθεια και η επιμονή που απαιτούνται για τη συμμετοχή σε μια τέτοια διοργάνωση είναι κυρίαρχα στοιχεία στη φιλοσοφία της AIG και χαίρομαι που για μια ακόμη φορά αποδείξαμε πως αυτά τα στοιχεία μας χαρακτηρίζουν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ