Amway: Στήριξη στο Χαμόγελο του Παιδιού

Το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου εργαζόμενοι και συνεργάτες της Amway Hellas επισκέφθηκαν μαζί με 20 παιδιά του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» την «Τροφούπολη», έναν ειδικά διαμορφωμένο πολυχώρο που παρέχει στα παιδιά διαρκή εκπαίδευση και ψυχαγωγία σχετικά με τις διατροφικές συνήθειες. Εκεί, τους υποδέχτηκαν οι Διατροφούληδες και οι Τροφούληδες, 50 ήρωες κόμικ, οι οποίοι μέσα από αστείες ιστορίες, παιχνίδια, ζωγραφιές, τραγούδια και χορό, ενημέρωσαν και βοήθησαν τα παιδιά να καταλάβουν εύκολα τη σπουδαιότητα της υγιεινής διατροφής με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο.

Μέσα από μία σειρά εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, οι συνεργάτες της Amway σε συνεργασία με το ανθρώπινο δυναμικό της «Τροφούπολης», έπαιξαν, διασκέδασαν, ζωγράφισαν και τραγούδησαν μαζί με τα παιδιά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Η μέρα αφιερωμένη στα παιδιά ολοκληρώθηκε με ένα ελαφρύ και υγιεινό γεύμα και την προσφορά πολλών χρήσιμων αλλά και διασκεδαστικών δώρων από την Amway Hellas.

Ο κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε θερμά για ακόμα μία φορά την Amway Hellas που μας στηρίζει έμπρακτα. Μέσα από τις δραστηριότητές της προσφέρει στα παιδιά μας, όχι μόνο στιγμές ξεγνοιασιάς, αλλά συμβάλλει δημιουργικά στο “χτίσιμο” της προσωπικότητάς τους. Η αγάπη που λαμβάνουν τα παιδιά μας αποτελούν για εμάς τη σημαντικότερη επιβράβευση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ