Public: Κάρτες και CD για καλό σκοπό!

Αυτές τις γιορτές τα Public δημιούργησαν μια σειρά από μοναδικές κάρτες και CD, μέρος από τις πωλήσεις των οποίων θα διατεθεί σε φιλανθρωπικό σκοπό. Με κάθε αγορά της κάρτας ή του CD των Public, ενισχύετε την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» Ελλάδας και το Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο, μια Ευχή» Κύπρου, σωματεία που προσφέρουν ετησίως συντονισμένες υπηρεσίες και ένα καλύτερο μέλλον σε παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Στόχος η συγκέντρωση του ποσού των 50.000€!

Πιο συγκεκριμένα, με την αγορά του CD «Ηappy holidays @ Public vol. 2» συνεισφέρετε στον σκοπό ενώ συγχρόνως έχετε την ευκαιρία να δώσετε ένα κλασσικό ηχόχρωμα στο ρεβεγιόν σας, καθώς και να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή  γιορτινή ατμόσφαιρα που θα ενθουσιάσει εσάς και τους καλεσμένους σας. Το CD περιλαμβάνει 24 κλασσικές και αγαπημένες χριστουγεννιάτικες μελωδίες με τη φωνή διάσημων ερμηνευτών και σας περιμένει αποκλειστικά στα Public στη τιμή των 3€.

Santa Claus Is Coming To Town, Santa Baby, Jingle Bells, White Christmas και άλλα κομμάτια στις αυθεντικές εκτελέσεις των Φρανκ Σινάτρα, Έρθα Κιτ, Μπένυ Γκούντμαν, Μπινγκ Κρόσμπι και πολλών άλλων θα χαρίσουν στις γιορτινές μέρες που θα περάσετε με τους φίλους και την οικογένειά σας έναν ήχο νοσταλγικών εποχών!

Παράλληλα, με τη μοναδική κάρτα Public με μόνο 1€ θα ανταλλάξετε ευχές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα συνεισφέρετε στον στόχο της συγκέντρωσης των 50.000 € για την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» Ελλάδας και το Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο, μια Ευχή» Κύπρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ