ΕΛΙΖΑ: Σχεδιαστική υποστήριξη από τη Lito

Η γνωστή σχεδιάστρια κοσμημάτων Λητώ Καρακωστάνογλου (Lito), δημιούργησε το γούρι του 2015, εμπνευσμένο από τις αρχαίες ελληνικές λόγχες. Mέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς και συγκεκριμένα για την ενίσχυση του έργου της Εταιρίας κατά της Κακοποίησης του Παιδιού ΕΛΙΖΑ.

Το νέο γούρι είναι διαθέσιμο σε κολιέ, βραχιόλι ή σκουλαρίκια σε τρεις διαφορετικές εκδοχές επιχρύσωσης (ροζ, κίτρινο, μαύρο πλατίνωμα) και pave με ρουμπίνια, στο κατάστημα Lito’s Cabinet de Curiosités, στην οδό Ηροδότου 25 στο Κολωνάκι.

Η Lito, έχει την σπάνια ικανότητα να κινείται με χάρη ανάμεσα στους κόσμους του μοντερνισμού και του  ρομαντισμού, στις επιστήμες, τις αρχαίες φυλές και την παράδοση, δημιουργώντας ένα μοναδικό, sui generis αποτέλεσμα που λίγοι καλλιτέχνες μπορούν να πετύχουν.

Η Πρόεδρος του ΕΛΙΖΑ κυρία Μαρίνα Καρέλλα, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μια χαρισματική σχεδιάστρια όπως η Λητώ, γίνεται πρεσβευτής μας, συμμετέχοντας και ενισχύοντας με το δικό της τρόπο τις δράσεις μας. Πρωτοβουλίες σαν τη συγκεκριμένη μας υπενθυμίζουν ότι μπορούμε να αλλάξουμε με ουσιαστικό τρόπο τη ζωή των παιδιών όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ