Cyta: Έμπρακτη στήριξη στο «Χαμόγελο»

Εκδήλωση κοινωνικής προσφοράς πραγματοποίησε η Cyta Ελλάδος με σκοπό την ενίσχυση του Χαμόγελου του Παιδιού, αλλά και τη διάδοση του έργου του προς το κοινό, με αφορμή τις φετινές γιορτές. Συγκεκριμένα, η εταιρεία τηλεπικοινωνιών φιλοξένησε στα κεντρικά της γραφεία, στην Αθήνα, το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του «Χαμόγελου» τα έσοδα του οποίου διατίθενται για το έργο του Οργανισμού, καλώντας όχι μόνο το προσωπικό της εταιρείας να συμμετάσχει αλλά «ανοίγοντας τις πόρτες της» και στο ευρύ κοινό.

Τη… μελωδική πρόσκληση ανέλαβε η δημοφιλής τζαζ μπάντα του Δήμου Αθηναίων «Big Band» η οποία έδωσε συναυλία στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου προσελκύοντας στο παζάρι περαστικούς, κατοίκους και εργαζομένους της περιοχής με δυναμικές και διασκεδαστικές χριστουγεννιάτικες μελωδίες δημιουργώντας χαρούμενη και εορταστική ατμόσφαιρα, ενώ προσφέρθηκαν, σε όλους, χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα και ζεστό κρασί.

«Θέλουμε να γίνουμε κοινωνοί και μεταδότες του έργου του Χαμόγελου και της ενεργούς κοινωνικής συμμετοχής, προς όσο περισσότερους ανθρώπους μπορούμε. Για παράδειγμα, η Cyta Ελλάδος απασχολεί πάνω από 800 εργαζόμενους που συνδέονται με ισάριθμες οικογένειες, ενώ τα κεντρικά μας γραφεία βρίσκονται σε μια από τις πιο δυναμικές γειτονιές του κέντρου της Αθήνας από όπου, καθημερινά, ερχόμαστε σε επαφή με πολύ κόσμο. Με αφορμή τις φετινές γιορτές θεωρούμε χρέος μας να χρησιμοποιήσουμε κάθε μέσο που διαθέτουμε για να μεταδώσουμε, προς πάσα κατεύθυνση, το μήνυμα του δικαιώματος των παιδιών, για σωματική, ψυχική και πνευματική ισορροπία», δήλωσε ο κ. Χρίστος Λιμνατίτης, γενικός διευθυντής της Cyta Ελλάδος.

Υπενθυμίζεται ότι από τον Οκτώβριο του 2014, η Cyta Ελλάδος είναι μεγάλος χορηγός του «Οδυσσέα», του 1ου κινητού εργαστηρίου Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης και Τεχνολογίας για παιδιά στην Ελλάδα, επιστημονικού έργου του «Χαμόγελου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ