ΔΩΔΩΝΗ: Υποστήριξη σε Χαμόγελο και Κιβωτό

Κάτω από το υψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες των Ιωαννίνων θα έχουν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν ευχές και να ενισχύσουν Το Χαμόγελο του Παιδιού και την Κιβωτό του Κόσμου, στο πλαίσιο πρωτοβουλίας που αναλαμβάνει η ΔΩΔΩΝΗ και υλοποιεί σε συνεργασία με το Δήμο Ιωαννίνων.

Από τις 24 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00, οπότε και θα γίνει η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου δίπλα στη λίμνη των Ιωαννίνων στην Πλατεία Μαβίλη και μέχρι και τις 2 Ιανουαρίου, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της πόλης θα μπορούν να δώσουν την ευχή τους στον Αϊ  Βασίλη ο οποίος με τη σειρά του θα προσφέρει γάλα στα παιδιά που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και η «Κιβωτός του Κόσμου».

Συγκεκριμένα, σε κάθε ευχή που θα συμπληρώσουν στη χριστουγεννιάτικη κάρτα που θα τους δοθεί και θα τοποθετήσουν στο τσουβάλι του Αϊ Βασίλη μικροί και μεγάλοι, αντιστοιχεί ένα ποτήρι γάλα για τα παιδάκια των υποστηριζόμενων οργανισμών.

Επιπλέον, οι 10 πιο συγκινητικές και πρωτότυπες ευχές θα κερδίσουν από μια δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ με προϊόντα της ΔΩΔΩΝΗ για το εορταστικό τραπέζι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ