UNICEF: Ποδοσφαιρικό ματς κοινωνικού χαρακτήρα

Ένα σημαντικό ποδοσφαιρικό παιχνίδι κοινωνικού χαρακτήρα θα διεξαχθεί την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί στο γήπεδο της Ραφήνας με όλα τα έσοδα από τις προσφορές των θεατών να διατίθενται υπέρ της UNICEF για τη βοήθεια των παιδιών στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πριν το παιχνίδι θα τιμηθεί ο πρόεδρος της οργάνωσης Λάμπρος Κανελλόπουλος για την πολύχρονη ανθρωπιστική δράση του, κατόπιν πρότασης του δημοσιογράφου Αργύρη Κωστάκη, μέλους και υποστηρικτή της UNICEF, εμπνευστή και συνδιοργανωτή του παιχνιδιού προς το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας Θύελλα Διασταύρωσης Ραφήνας.

Το παιχνίδι θα παρακολουθήσουν και οι μικροί αθλητές των ακαδημιών ποδοσφαίρου της Θύελλας, στέλνοντας έτσι το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης στα παιδιά του κόσμου, ενώ θα ακολουθήσει και παιδική γιορτή.

“Αντίπαλοι” η επίλεκτη ομάδα που αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και εργαζομένους στα μέσα ενημέρωσης που συμμετέχουν στο επίσημο πρωτάθλημα Τύπου, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ, γνωστοί ηθοποιοί, οι διοικητές του τμήματος Ασφαλείας και του αστυνομικού τμήματος Ραφήνας Αριστείδης Χρυσανθόπουλος και Δημήτρης Δελτσίδης, οι οποίοι δείχνουν το κοινωνικό πρόσωπο της ΕΛΑΣ, ο βετεράνος διεθνής ποδοσφαιριστής και μέλος του προπονητικού τιμ των εθνικών ομάδων νέων Σπύρος Λιβαθινός και η ομάδα των παλαιμάχων της Θύελλας Ραφήνας. Τη σέντρα του παιχνιδιού συμβολικά αναμένεται να κάνει ο δήμαρχος της πόλης Βασίλης Πιστικίδης.

Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή για να αγωνιστούν – ενώ ο κατάλογος διευρύνεται: Σωτήρης Τριανταφύλλου, Άρης Καρασκος, Γιάννης Ντάσκας, Κώστας Κατσιάδας, Γιώργος Μαλάμης, Γιώργος Μοσχίδης, Γιώργος Αρμάος, Νίκος Γκιόλιας, Λουκάς Λουκίδης, Γιάννης Σπανόπουλος, Μανώλης Γασπαράκης, Γιώργος Καραδημητρόπουλος, Δημήτρης Κοτούζας και Αργύρης Κωστάκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ