IEK AKMH και ΚΙΒΩΤΟΣ στο CHRISTMAS STAR

Το Αστέρι των Χριστουγέννων στην HELEXPO στο Μαρούσι, ακολούθησαν οι σπουδαστές γαστρονομίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ και μαζί με τα παιδιά και εθελοντές από την ΚΙΒΩΤΟ του ΚΟΣΜΟΥ, ετοίμασαν λαχταριστές λιχουδιές που προσέφεραν στους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες της έκθεσης. Οι βοηθοί του Αϊ Βασίλη εγκαταστάθηκαν στη Helexpo, στον χώρο που φιλοξενεί το Christmas Star και περίμεναν τους φίλους τους τα παιδιά και τα …παιδιά κάθε ηλικίας.

Tο Christmas Star είναι ένα Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο που συνδυάζει το παιχνίδι με την προσφορά στον συνάνθρωπο, όπου μπορούν μικροί και μεγάλοι να διασκεδάσουν μοιράζοντας χαρά σε όσους το έχουν ανάγκη. Ακολουθώντας τη φωτεινή γραμμή από το Αστέρι των Χριστουγέννων, εκατοντάδες επισκέπτες όλων των ηλικιών, μέσα από 3 μαγευτικά επίπεδα και σε ένα προαύλιο χώρο γεμάτο παιχνίδια για τις καλύτερες παγοδρομίες στην Κηφισίας συνολικής έκτασης 8.500 τ.μ., βρέθηκαν στο περίπτερο της «ΚΙΒΩΤΟΥ του ΚΟΣΜΟΥ» όπου σπουδαστές ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ μαζί με τον καθηγητή τους-ΣΕΦ, Γιάννη Μπαξεβάνη, ετοίμαζαν επιτόπου χειροποίητα γλυκίσματα και προσέφεραν σε όλους.

Το Christmas Star είναι ανοικτό και περιμένει όλους να διασκεδάσουν και να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές σε δωράκια καθώς φιλοξενεί το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό bazaar της πόλης, σε 700 τ.μ. όπου οργανώσεις όπως η ΚΙΒΩΤΟΣ του ΚΟΣΜΟΥ παρουσιάζουν τις δημιουργίες των παιδιών τους και δίνουν τη δυνατότητα σε όλους να συνδράμουν οικονομικά με την αγορά των προϊόντων τους. Άλλωστε μέρος των χορηγιών και των εισιτηρίων θα επιστραφεί για την οικονομική ενίσχυση των Ιδρυμάτων που μετέχουν στην δράση. Μια ανεπανάληπτη Χριστουγεννιάτικη εμπειρία με πολλή- πολλή διασκέδαση, με τις πιο γευστικές προτάσεις εστίασης, το πιο κεφάτο πρόγραμμα εκδηλώσεων, μάγους, ανιματέρ, δημοφιλείς μασκότ που θα ξετρελάνουν τα παιδιά, μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη αγορά που θα καλύψει τις ανάγκες για τα χριστουγεννιάτικα δώρα και τεράστια προσφορά σε όσους έχουν ανάγκη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ