Το PlayStation στήριξε το Make-a-Wish

    Η Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) μέσω της Sony Hellas προσέφερε στη Μη Κυβερνητική Οργάνωση Make-a-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), τη συλλεκτική επετειακή κονσόλα, “PlayStation®4(PS4™) 20th Anniversary Edition”, μια ειδική έκδοση του PS4 που δημιουργήθηκε τιμώντας την εικοστή επέτειο από την κυκλοφορία του πρώτου PlayStation (PS), στις 3 Δεκεμβρίου 1994. Η κονσόλα δημοπρατήθηκε από το Make-a-Wish Ελλάδος στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για το πρόγραμμα του Οργανισμού «Αστέρι-της-Ευχής» με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του πολύτιμου έργου του.

    Το “PlayStation®4(PS4™) 20th Anniversary Edition” κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο σε 12.300 τεμάχια παγκοσμίως, ένας αριθμός που παραπέμπει στην ημερομηνία του αρχικού λανσαρίσματος του αυθεντικού PlayStation. Στην Ελλάδα ήρθαν ελάχιστα κομμάτια, τα οποία δεν θα διατεθούν προς πώληση αλλά θα διοχετευθούν για την ενίσχυση φιλανθρωπικών στόχων και ΜΚΟ.

    Ο κος Χριστόφορος Σαραγάς, (Senior Sales and Marketing Manager, PlayStation Greece) ανέφερε: «Αξιοποιήσαμε αυτή τη σημαντική ευκαιρία της κυκλοφορίας της επετειακής κονσόλας, δωρίζοντάς τη συμβολικά για δημοπρασία στην Οργάνωση Make-A-Wish Ελλάδος, ώστε να συνεισφέρουμε στο έργο της, προκειμένου να συνεχίσει να εκπληρώνει τις επιθυμίες παιδιών.»

    Η βραδιά παρουσιάστηκε από την Δέσποινα Καμπούρη, ενώ την διασκέδαση των παρευρισκομένων ανέλαβε ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός, που σαν Wishstar Sponsor του οργανισμού απένειμε το συλλεκτικό PS4 στην τυχερή νικήτρια. Η κα Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Γενική Διευθύντρια, Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, ευχαρίστησε τη Sony Computer Entertainment Europe και την Sony Hellas, αναδεικνύοντας την πολύτιμη προσφορά της εταιρείας.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ