Coca-Cola Τρία Έψιλον: Ποικίλες δράσεις στήριξης

    Φέτος τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, η Coca-Cola Τρία Έψιλον βρίσκεται στο πλευρό ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και φιλανθρωπικών οργανισμών και εύχεται χρόνια πολλά με πράξεις αγάπης που προσφέρουν χαμόγελα αισιοδοξίας σε όσους βρίσκονται σε ανάγκη.

    «Εδώ Μαζί» με τον Δήμο Αθηναίων, η Coca-Cola Τρία Έψιλον στήριξε το  Κ.Υ.Α.Δ.Α.

    Σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων, η εταιρεία προσέφερε για την περίοδο των Χριστουγέννων περίπου 18.000 τεμάχια τροφίμων μακράς διάρκειας (ρύζι, λάδι, όσπρια, κτλ), με στόχο να συμβάλλει στην κάλυψη των αναγκών σίτισης από το Κ.Υ.Α.Δ.Α. για περίπου 1.160 άπορες οικογένειες. Πέρα από την πρωτοβουλία αυτή, η Coca-Cola Τρία Έψιλον υποστήριξε το Κ.Υ.Α.Δ.Α καθώς και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αθηναίων καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, διαθέτοντας συνολικά περισσότερα από 20.000 τεμάχια σε χυμούς και αναψυκτικά.

    Σημειώνεται ότι το Κ.Υ.Α.Δ.Α. παρέχει καθημερινά περίπου 1.400 μερίδες φαγητού σε άπορους και άστεγους συνανθρώπους μας ενώ διαθέτει και δύο ξενώνες, στους οποίους έχει τη δυνατότητα να παρέχει φιλοξενία σε περίπου 180 άτομα.

    «Εδώ Μαζί» με τους ανθρώπους της, η Coca-Cola Τρία Έψιλον ενίσχυσε το έργο  7 Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων σε όλη την Ελλάδα

    Η Coca-Cola Τρία Έψιλον μαζί με τους εργαζομένους της σε όλη την Ελλάδα, αυτές τις γιορτές στήριξε 7 ΜΚΟ σε τοπικό και εθνικό επίπεδο, συμβάλλοντας στο κοινωνικό τους έργο με την υποστήριξη σε βασικές λειτουργικές τους ανάγκες.

    Συγκεκριμένα:

    -Οι εργαζόμενοι του εργοστασίου Σχηματαρίου υποστήριξαν τη λειτουργία του ορφανοτροφείου θηλέων «Αγία Ταβιθά»
    -Το εργοστάσιο Κρήτης υποστήριξε την λειτουργία της «Ζωοδόχου Πηγής» για παιδιά με ειδικές ανάγκες
    -Οι εργαζόμενοι της Αθήνας ενίσχυσαν το έργο της «Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών»
    -Η εγκατάσταση της Θεσσαλονίκης προχώρησε στη στήριξη του «Παιδικού Χωριού SOS» στο Φίλυρο
    -Το εργοστάσιο Αιγίου ανέλαβε να στηρίξει το «Χαμόγελο του Παιδιού»
    -Το εργοστάσιο Βόλου  υποστήριξε το «Ορφανοτροφείο Βόλου»
    -Οι εργαζόμενοι της Πάτρας στήριξαν την «Κιβωτό της Αγάπης»

    «Εδώ Μαζί» στη Θεσσαλονίκη μοιράζοντας τη χαρά και το πνεύμα των Χριστουγέννων

    H Coca-Cola Tρία Έψιλον μοιράστηκε τη χαρά και το πνεύμα των Χριστουγέννων, προσφέροντας στο Δήμο Θεσσαλονίκης δύο χριστουγεννιάτικα δέντρα, κατασκευασμένα από λαμπιόνια, για να γεμίσει γιορτινό φως την πόλη και να δώσει χαρά σε μικρούς και μεγάλους. Τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα τοποθετήθηκαν στο Δημαρχείο και στον Λευκό Πύργο.

    «Εδώ Μαζί» όλη την χρονιά στηρίζοντας το έργο αναγνωρισμένων φιλανθρωπικών φορέων και οργανισμών

    Κατά το 2014,  η Coca-Cola Τρία Έψιλον προχώρησε σε συνεργασία με τις Τράπεζες Τροφίμων και τα Κοινωνικά Παντοπωλεία των περιοχών που βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της. Παράλληλα, υποστήριξε περισσότερα από 30 Κοινωνικά Παντοπωλεία σε όλη την Ελλάδα καθώς και 27 αναγνωρισμένους Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που δημιουργούν πακέτα με είδη πρώτης ανάγκης για άπορους και άστεγους συνανθρώπους μας, προσφέροντας τους περίπου 19.000 κιβώτια με προϊόντα.   Μέσα στο 2014, η εταιρεία στήριξε το έργο 35 φιλανθρωπικών φορέων για την προστασία παιδιών με ειδικές ικανότητες και με κινητικές αναπηρίες, ορφανών καθώς και παιδιών με καρκίνο. Επιπλέον, ενίσχυσε και το έργο των Special Olympics Hellas, στηρίζοντας όλες τις δράσεις του οργανισμού για άτομα με ειδικές ικανότητες.

    «Εδώ Μαζί» για 5η συνεχή χρονιά με το πρόγραμμα «Νοιάζομαι για την Υγεία μου»

    Το 2014 το πρόγραμμα «Νοιάζομαι για την Υγεία μου» πραγματοποιήθηκε για 5η συνεχή χρονιά. Μέσω του συγκεκριμένου κοινωνικού προγράμματος, η Coca-Cola Τρία Έψιλον έχει ως στόχο τη διαμόρφωση και υιοθέτηση υγιών προτύπων συμπεριφοράς, τη διάγνωση νοσημάτων σε αρχικό στάδιο και την εκπαίδευση μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών στην παροχή Πρώτων Βοηθειών ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν σε κάποιο επείγον περιστατικό.

    Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, η εταιρεία:

    • προσέφερε ιατρικές εξετάσεις σε 3.279 κατοίκους, μέσα από τα Περιφερειακά Τμήματα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στις περιοχές του Βόλου και της Πάτρας
    • πραγματοποίησε επισκέψεις σε 34 σχολεία, όπου υλοποιήθηκαν σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών και Πρόληψης Ατυχημάτων σε 3.140 μαθητές και ιατρικές εξετάσεις σε 3.237 παιδιά.
    • ενημέρωσε περισσότερους από 60.000 κατοίκους των περιοχών αυτών για τη σημασία των προληπτικών ιατρικών εξετάσεων μέσω έντυπου ενημερωτικού υλικού.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ