Ecomobility: Παρουσιάζεται η εκστρατεία

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποδοχής των συμμετοχών ομάδων Γυμνασίων της χώρας, στην Εκστρατεία ECOMOBILITY 2014-15, που θα καταθέσουν προτάσεις για την Οικολογική και Ανεμπόδιστη Μετακίνηση, σε 40 πόλεις, στο δίμηνο Φεβρουαρίου-Μαρτίου.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται φέτος η παράλληλη εκστρατεία FREE MOBILITY, που θα υλοποιηθεί με τη συμμετοχή Ειδικών Γυμνασίων από όλη τη χώρα με προτάσεις για την ανεμπόδιστη μετακίνηση στις πόλεις και τη λύση σοβαρών προβλημάτων που εγκλωβίζουν συνανθρώπους μας με κινητικές δυσκολίες.

Την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου, στο Κτίριο «Κωστής Παλαμάς» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, θα παρουσιαστούν τα στοιχεία της φετινής Εκστρατείας από την κα Μαριέττα Γιαννάκου Πρόεδρο της Επιτροπής Οργάνωσης του FREE MOBILITY, τον κ. Θάνο Βλαστό, Πρόεδρο της Επιστημονικής Επιτροπής της Εκστρατείας, τον κ. Πάνο Παπαδάκο Γ.Γ. του ΔΣ του ECOCITY και τον κ. Πέτρο Κρητικό Υπεύθυνο της Επιτροπής Οργάνωσης Κεντρικής Ελλάδας.  Επίσης ο Καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γιώργος Πανηγυράκης θα παρουσιάσει τα συμπεράσματα της εργασίας που γίνεται κάθε χρόνο και αξιολογεί την διαμόρφωση αντίληψης, στους μαθητές, που συμμετέχουν.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν, από το ECOCITΥ, οι Επιστημονικοί και Κοινωνικοί Φορείς που συνεργάζονται στην υλοποίηση της Εκστρατείας, οι Πόλεις και τα Γυμνάσια που συμμετέχουν, καθώς οι Επιχειρήσεις που στηρίζουν την Εκστρατεία..

Η διοργάνωση της νέας περιόδου τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων,  του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, του Υπουργείου Εσωτερικών και του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ