Χρονιά των Απολογισμών Κοινωνικής Υπευθυνότητας το 2015

Φέτος το Κέντρο Αειφορίας (CSE) κλείνει τη πρώτη του δεκαετία και μέσα σε αυτά τα δέκα χρόνια πορείας κατάφερε από τα πρώτα κιόλας βήματά του να δημιουργήσει ένα πιστό κοινό, που παρακολουθεί, συμμετέχει και εμπιστεύεται την εταιρεία, τόσο στην Ελλάδα από την οποία ξεκίνησε, όσο και σε περισσότερες από 25 χώρες στην Αμερική, Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Ασία.

Ένας από τους βασικούς λόγους τόσο των χρόνια πιστών πελατών, όσο και της σημαντικής  αυξητικής τάσης του πελατολογίου της εταιρείας, είναι οι «στρατηγικές συνεργασίες» που κάνει το Κέντρο Αειφορίας, οι οποίες εμφανώς δείχνουν το πόσο αφουγκράζεται τις τοπικές και διεθνείς τάσεις της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Έτσι, φέτος το CSE ξεκινά τη χρονιά με ένα σημαντικό πιστοποιημένο training μέσω της συνεργασίας του με τον GRI. Το διεθνώς αναγνωρισμένο και πλήρως ανανεωμένο GRI G4 Certified Training on Reporting πραγματοποιείται στην Αθήνα στις 12 & 13 Φεβρουαρίου 2015 απο το Κέντρο Αειφορίας (CSE), που είναι επίσημος εκπαιδευτικός συνεργάτης του Global Reporting Initiative (GRI) για την Ελλάδα.

Δεκάδες κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα, όπως οι: Jet Oil, ΕΛΠΕ, Coca Cola, Γέφυρα, Neptune, Motoroil, Παπαδοπούλου, Αθηναική Ζυθοποιία, Yγεία, ΔΕΠΑ κ.α. έχουν ήδη πιστοποιηθεί και έχουν ξεχωρίσει  μέσα από τις μοναδικές  εκπαιδεύσεις και συμβουλευτικές υπηρεσίες του Κέντρου Αειφορίας.

Στόχος της εταιρείας είναι να δημιουργήσει ένα περιβάλλον με καταρτισμένους ανθρώπους και εταιρείες που με διαφάνεια και σεβασμό στους πελάτες και στην κοινωνία  λειτουργούν μέσα στην αγορά και είναι πάντα ένα βήμα πιο μπροστά από τον ανταγωνισμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ