Messaritis: Κατασκευή φ/β σταθμού στην Αργολίδα

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της στην κατασκευή φωτοβολταϊκών σταθμών, η εταιρία “MESSARITIS ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ” ολοκλήρωσε την κατασκευή και ανέλαβε τη λειτουργία και συντήρηση ενός ακόμη έργου, ισχύος 200kW στο Κρανίδι Αργολίδος.

Ο εκπρόσωπος της εταιρίας “ΟΥΡΕΖΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΕ”, κύριος Δημήτριος Θηβαίος, δήλωσε χαρακτηριστικά:  “Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που συνεχίζουμε δυναμικά τις επενδύσεις μας στην ελληνική αγορά, με την υλοποίηση ενός ακόμη έργου, που εκτός από τα επιχειρηματικά οφέλη, προσφέρουν στο περιβάλλον και στην κοινωνία βάζοντας και εμείς ένα μικρό λιθαράκι στην πράσινη ανάπτυξη που μπορεί να λειτουργήσει ως διέξοδος στις δύσκολες εποχές που διανύει η οικονομία μας.

Παρ’ όλη την δύσκολη οικονομική συγκυρία, καταφέραμε να συνεργαστούμε επιτυχώς με το ελληνικό τραπεζικό σύστημα χρηματοδοτώντας το συγκεκριμένο έργο. Πιστεύουμε ότι μία τέτοιου είδους επιχειρηματική επένδυση εξακολουθεί να είναι πιο επικερδής από την τοποθέτηση των διαθεσίμων σε κλασσικές, συντηρητικές λύσεις, παρ’ όλα τα «εμπόδια» που εμφανίζονται συνεχώς στον κλάδο των Φωτοβολταϊκών.

Στην προσπάθειά μας αυτή επιλέξαμε την εταιρία «Messaritis Ανανεώσιμες» για την κατασκευή του συγκεκριμένου έργου, καθώς επίσης και για τη λειτουργία και συντήρηση όλων των έργων που ανήκουν στο χαρτοφυλάκιο της εταιρίας μας, με γνώμονα τη μακρόχρονη εμπειρία της, τον επαγγελματισμό, την αξιοπιστία και τις ανταγωνιστικές τιμές, κάτι για το οποίο εκ του αποτελέσματος δικαιωθήκαμε απόλυτα”.

Ο κύριος Ιωάννης Μεσσαρίτης, ιδρυτής της εταιρίας, δήλωσε σχετικά: “Παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον συνεχίζουμε, μέσα από τη σύναψη στρατηγικών συνεργασιών, να εισπράττουμε την έμπρακτη διάθεση των επενδυτών να προχωρήσουν στην υλοποίηση των έργων τους που συμβάλλουν στην τόνωση της επιχειρηματικότητας, των τοπικών κοινωνιών και της οικονομίας. Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου από την εταιρία μας, το οποίο παραδόθηκε στον επενδυτή με γνώμονα την απόλυτη έμφαση στην τεχνική ποιότητα, τη συνέπεια στις δεσμεύσεις μας και τη βέλτιστη ενεργειακή του απόδοση”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ