Qnet Foundation: Συμμετέχει σε Ευρωπαϊκό Φόρουμ

Το QualityNet Foundation, ανταποκρινόμενο στην πρόσκληση του German Council for Sustainable Development θα συμμετέχει στις εργασίες ενός Ευρωπαϊκού Φόρουμ στις 28 Ιανουαρίου στο Βερολίνο.

Το Φόρουμ θα εστιάσει στις εξελίξεις αναφορικά με τη δημιουργία ενός Ευρωπαϊκού Κώδικα Βιωσιμότητας, ως μιας Πανευρωπαϊκής πλατφόρμας Διαφάνειας στο πλαίσιο της πρόσφατης Ευρωπαϊκής Οδηγίας για τη δημοσιοποίηση μη χρηματοοικονομικών στοιχείων.

Η Αντιπρόεδρος του QualityNet Foundation κ. Χρυσούλα Εξάρχου, εκπροσωπώντας την Πρωτοβουλία «Sustainable Greece 2020», θα παρουσιάσει τη στρατηγική ανάπτυξης και τους στόχους του Ελληνικού Κώδικα Βιωσιμότητας.

Στο Ευρωπαϊκό Φόρουμ συμμετέχουν εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Ευρωπαϊκού και του Γερμανικού Κοινοβουλίου, Ευρωπαϊκών και διεθνών οργανισμών, της Γερμανικής κυβέρνησης, εκπρόσωποι των Γερμανικών επιχειρήσεων καθώς και της ευρύτερης κοινωνίας πολιτών.

Η κ. Χρυσούλα Εξάρχου θα εστιάσει στη μεθοδολογία που έχει αναπτυχθεί ώστε ο Ελληνικός Κώδικας Βιωσιμότητας να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της ελληνικής αγοράς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ