Η συμβολή της GREAT στη Green Week 2015

Η GREAT-Trade Exhibitions & Exports διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία την συμμετοχή 15 ελληνικών επιχειρήσεων και του ευρωπαϊκού προγράμματος Authentico στην International Green Week 2015, στη μεγαλύτερη καταναλωτική έκθεση στην Ευρώπη για τον κλάδο τροφίμων και ποτών.

Η Green Week είναι μια γιορτή για τους Γερμανούς καταναλωτές που κατακλύζουν για 10 ημέρες το εκθεσιακό κέντρο Messe Berlin με έναν πρωτοφανή όγκο που ξεπερνά τους 500.000 επισκέπτες.

Η παρουσίαση των ελληνικών προϊόντων έγινε μέσα σε μια άρτια και καλοσχεδιασμένη εκθεσιακή παρουσία της GREAT με το νέο brand της εταιρείας “Great Greek Goods” που θα ακολουθεί όλες τις εκθεσιακές της διοργανώσεις.

Η ελληνική παρουσία ξεχώρισε μέσα από δεκάδες συμμετοχές χωρών απ’ όλο τον κόσμο και τράβηξε την προσοχή δεκάδων χιλιάδων επισκεπτών που πλημμύρισαν το Ελληνικό Περίπτερο.

Ανάμεσα στα προϊόντα που προβλήθηκαν, δίπλα σε «κλασσικές» αξίες όπως ελαιόλαδο, φέτα, κρασί, βότανα, μέλι, χαλβά, παραδοσιακές πίτες και προϊόντα κρέατος, παρουσιάστηκαν και νέες προτάσεις όπως καραμελωμένοι ξηροί καρποί, βιολογικά κουλουράκια, φυσικά καλλυντικά, σπιρουλίνα κ.ά. Οι Γερμανοί επισκέπτες ενθουσιάστηκαν από την ποικιλία και την ποιότητα των ελληνικών προϊόντων και αγόρασαν με προθυμία από τους εκθέτες, ζητώντας και άλλα ελληνικά προίόντα. Από την πλευρά τους οι Έλληνες εκθέτες προχώρησαν σε ευρεία δειγματοδιανομή των προϊόντων τους και σε ικανοποιητικό όγκο πωλήσεων, ενώ οι εμπορικές επαφές ήρθαν να επισφραγγίσουν την επιτυχία της συμμετοχής τους.

Η Περιφέρεια Κρήτης ήταν ο χορηγός της ελληνικής συμμετοχής και με καθημερινές γευστικές δοκιμές παραδοσιακών κρητικών προϊόντων κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον και ενίσχυσε την προσέλευση των επισκεπτών στο Ελληνικό Περίπτερο καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ