Kleeman: Προγραμμα ασφαλούς χρήσης ανελκυστήρων

Η εταιρία Kleemann στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και με ιδιαίτερη ευαισθητοποίηση σε θέματα ασφάλειας, υλοποιεί και φέτος το πρόγραμμα ασφαλούς χρήσης ανελκυστήρων και κυλιόμενων κλιμάκων για μαθητές δημοτικού.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, γονείς και δάσκαλοι θα εκπαιδευτούν δωρεάν από εθελοντές-εργαζομένους της εταιρίας, ώστε στη συνέχεια να εκπαιδεύσουν, με τη σειρά τους, παιδιά ηλικίας 6-12 ετών στην ασφαλή χρήση ανελκυστήρων και κυλιόμενων κλιμάκων.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί το Μάρτιο του 2015, αρχικά στις εγκαταστάσεις της Kleemann, στη Βιομηχανική Περιοχή Κιλκίς και θα επαναληφθεί στην Αθήνα, σε επιλεγμένο χώρο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, από το 2012 και μέχρι σήμερα, οι εθελοντές-εργαζόμενοι της εταιρίας έχουν εκπαιδεύσει 800 παιδιά δημοτικού μέσω της σχετικής δράσης ενημέρωσης – εκπαίδευσης σε σχολεία των νομών Κιλκίς και Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, από το Μάρτιο του 2009, στο πλαίσιο του προγράμματος, 300 μαθητές γυμνασίου έχουν επισκεφτεί την εταιρία και έχουν ενημερωθεί για την ιστορία των ανελκυστήρων και των κυλιόμενων κλιμάκων, λαμβάνοντας συμβουλές και μαθαίνοντας κανόνες ασφαλείας χρηστών.

Το πρόγραμμα στοχεύει στην:
• μείωση του συναισθήματος του φόβου κατά τη χρήση ανελκυστήρων και κυλιόμενων κλιμάκων και διαδρόμων,
• δημιουργία νοοτροπίας πρόληψης ατυχημάτων,
• ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των διδασκόντων και των γονέων σε θέματα λειτουργίας και ασφάλειας των ανελκυστήρων.

Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων ξεκινά από σήμερα 2/2 και ολοκληρώνεται στις 27/2/2015.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ