Lidl: Προσφορά στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Σε μια εκδήλωση αγάπης, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ανακοινώθηκε το ποσό που προσέφερε η Lidl Hellas αυτή τη χρονιά στον Οργανισμό  «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την ενίσχυση της Εθνικής Τηλεφωνικής Γραμμής για τα Παιδιά SOS 1056.

Την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων η εταιρεία προχώρησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά σε μία δράση στήριξης του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προσφέροντας 5 λεπτά από την πώληση κάθε συσκευασίας deluxe. Το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τη δράση ανέρχεται στις 104.267 Ευρώ.

Στο πλαίσιο της εορταστικής εκδήλωσης παραδόθηκε από τον Πρόεδρο της Lidl Hellas, κ. Ιάκωβο Ανδρεανίδη η επιταγή του χρηματικού ποσού στον Πρόεδρο του Εθελοντικού Οργανισμού κ. Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο παρουσία εκπροσώπων από τα ΜΜΕ, τη Lidl και «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε η κα Φαίη Σκορδά, ενώ η παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου χρωμάτισε τη βραδιά με όμορφες παιδικές φωνές.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και οι καταξιωμένοι σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος και Λευτέρης Λαζάρου, αυτή τη φορά όχι για κάποια μονομαχία, αλλά για έναν κοινό σκοπό: να μαγειρέψουν υγιεινά σνακ μαζί με παιδιά που μεγαλώνουν στα Σπίτια του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και να τους μυήσουν στα μυστικά της κουζίνας τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ