ΓΙΩΤΗΣ: Κοντά στους «ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

Μια ακόμη εκστρατεία αγάπης με αφορμή τις γιορτές πραγματοποίησε η εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στο οποίο το ΠΑΙΔΙ αποτελούσε εξαρχής –και εξακολουθεί να αποτελεί- κεντρικό άξονα.

Μέσω της φετινής εκστρατείας που είχε σύνθημα «Οι ευχές σας πιάνουν τόπο» και κινητοποίησε μεγάλο αριθμό ανθρώπων, η ΓΙΩΤΗΣ θα προσφέρει τα προϊόντα που απαιτούνται για να καλυφθούν οι βασικές ανάγκες διατροφής των παιδιών στον Παιδικό Σταθμό του Σωματείου ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ για ένα έτος.

Ο κ. Μάριος Παπαθανασίου, Εμπορικός Διευθυντής της ΓΙΩΤΗΣ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η στήριξη των παιδιών αποτελεί για εμάς έναν υψηλό στόχο και χαιρόμαστε ιδιαίτερα να την παρέχουμε σε φορείς όπως είναι οι Φίλοι του Παιδιού, που αναπτύσσουν αξιέπαινες δραστηριότητες στον τομέα αυτόν».

Η Πρόεδρος του Σωματείου κα Μαριλένα Μαμιδάκη ανέφερε: «Διανύουμε μια περίοδο δύσκολη για όλους και πολύ σκληρή ιδιαίτερα για τα παιδιά. Το Σωματείο μας, στα 28 χρόνια δράσης του, έχει ως στόχο την φροντίδα του παιδιού που ζει κάτω από το όριο της φτώχειας. Είναι πολύ σημαντικό σε αυτή μας την προσπάθεια να έχουμε δίπλα μας την εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ. Μια εταιρεία πετυχημένη αλλά και με αποδεδειγμένη κοινωνική ευαισθησία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ