Mondelez: Στήριξη στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα

Στο πλαίσιο της ολιστικής στρατηγικής Κάλεσμα για Ευεξία (Call for Well-being) και με γνώμονα την προώθηση ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής, η Mondelez Ελλάς υποστήριξε τις μαθήτριες του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος με διάφορες δράσεις.

Πιο συγκεκριμένα, τον Οκτώβριο – Παγκόσμιο Μήνα Εθελοντισμού της εταιρίας- εργαζόμενοι της Mondelez προσέφεραν ενημέρωση σχετικά με την ισορροπημένη διατροφή και άσκηση σε ομάδες παιδιών ηλικίας 4-15 ετών μέσω εκπαιδευτικών παιχνιδιών που ανέπτυξε ειδικά για τη δράση αυτή το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο.

Στη συνέχεια, τα παιδιά τήρησαν ημερολόγιο διατροφής, καταγράφοντας τις διατροφικές τους συνήθειες και έγιναν προσπάθειες για βελτίωση σε συνεργασία με τους υπεύθυνους του ιδρύματος.

Επιπρόσθετα, τα παιδιά του ιδρύματος είχαν την ευκαιρία να προετοιμάσουν και να απολαύσουν ένα πλήρες και υγιεινό menu από συνταγές με τυρί κρέμα Philadelphia στο studio Sidayes του σεφ Αλέξανδρου Παπανδρέου, συνδυάζοντας έτσι τη μαγειρική με τη διασκέδαση. Τέλος, η Mondelez προσέφερε το ποσό των 2.220 ευρώ για την αγορά αθλητικού ιματισμού και εξοπλισμού για τα παιδιά του ιδρύματος.

Η κυρία Αναστασία Κατσιλιέρη, διευθύντρια του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος, ανέφερε: “Η συμμετοχή της εταιρείας Mondelez και των εργαζομένων της στα προγράμματα του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος, ανέδειξε την σημασία του “εμείς” και της προσφοράς και μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις καθώς συμβάλλει στη δημιουργία μιας εταιρικής κουλτούρας με κεντρικές αξίες στην προσφορά στον συνάνθρωπο και τη συλλογικότητα».
Οι δράσεις αυτές αποτελούν κομμάτι της ευρύτερης στρατηγικής της Mondelez τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκόσμια, με στόχο την στήριξη των συνειδητών επιλογών διατροφής από τους καταναλωτές, τη συνεργασία με κοινότητες για την προώθηση ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής, την προμήθεια πρώτων υλών από αειφόρες γεωργικές πρακτικές και μείωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος αλλά και την παροχή ασφάλειας για τους ανθρώπους και τα προϊόντα μας”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ