Η ΒΑΤ Hellas «Καλύτερος Εργοδότης στην Ευρώπη 2015»

Την διάκριση του «Καλύτερου Εργοδότη στην Ευρώπη 2015» κατέκτησε η British American Tobacco Hellas για την πολιτική ανθρώπινου δυναμικού που εφαρμόζει που αξιολογήθηκε ως κορυφαία σε διεθνές επίπεδο.

Η διάκριση δόθηκε από το διεθνώς αναγνωρισμένο Top Employer Institute, που επιβραβεύει τους κορυφαίους εργοδότες που πληρούν αυστηρά τα κριτήρια της ετήσιας έρευνας του Ινστιτούτου, εστιάζοντας στην παροχή εξαιρετικών συνθηκών εργασίας, την συνεχή εφαρμογή και βελτίωση των εργασιακών πρακτικών καθώς και την εξέλιξη των εργαζομένων τους.

Η εταιρεία έλαβε τη διάκριση για την στρατηγική ανάπτυξης των εργαζομένων της, τις συνεχείς δυνατότητες εκπαίδευσης, την επιβράβευση, τις σημαντικές παροχές στους εργαζομένους της και τις δυνατότητες καριέρας που προσφέρει.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, ένα από τα βασικά στοιχεία που συνέβαλλαν στη διάκριση της British American Tobacco Hellas είναι οι επενδύσεις της εταιρείας στη συνεχή επαγγελματική εκπαίδευση και στην προσωπική ανάπτυξη των εργαζομένων της, καθώς και στην προοπτική βελτίωσης της επαγγελματικής σταδιοδρομίας τους.  «Μόνο τα δύο τελευταία χρόνια, η εταιρεία έχει αφιερώσει πάνω από 6.000 ώρες εκπαίδευσης των εργαζομένων της, το 100% των διευθυντικών στελεχών έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια coaching και το 70% των εργαζομένων έχει αναπτυχθεί μέσα από προγράμματα εξέλιξης και εσωτερικής μετακίνησης», αναφέρει.

Η British American Tobacco Hellas, με 100 εργαζομένους, έχει διακριθεί τα τελευταία χρόνια ως ένα από τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα και στην Ελλάδα για τρία συνεχόμενα έτη (2011-2012-2013), ενώ το 2014 η εταιρεία ξεπέρασε για πρώτη φορά τα ελληνικά σύνορα και έλαβε σε ευρωπαϊκό επίπεδο την αναγνώριση του «Καλύτερου Εργοδότη στην Ευρώπη» (Top Employer Europe & Greece) από το Ινστιτούτο Top Employer.

Επιπλέον, η British American Tobacco  δείχνει καθημερινά τη δέσμευσή της στο ελληνικό επιχειρηματικό περιβάλλον, παρά τις σημαντικές προκλήσεις της αγοράς, υποστηρίζοντας χιλιάδες οικογένειες Ελλήνων καπνοκαλλιεργητών, λιανέμπορούς και διανομείς σε όλη την Ελλάδα.

Η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της British American Tobacco Hellas Φωτεινή Φέβρη, δήλωσε: «Η βράβευση της British American Tobacco Hellas μεταξύ των κορυφαίων εργοδοτών της Ευρώπης αλλά και οι διακρίσεις της εταιρείας στην Ελλάδα τα τελευταία 4 χρόνια, αποδεικνύουν στην πράξη το εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον της εταιρείας μας και την εφαρμογή υψηλών προτύπων που αναγνωρίζονται τόσο από εξωτερικούς φορείς όσο και από τους ίδιους τους εργαζομένους. Η εταιρεία συνειδητά επενδύει στην ανάπτυξη των εργαζομένων της μέσα από τις καινοτόμες πρακτικές ανθρώπινου δυναμικού που εφαρμόζει δείχνοντας και με τον τρόπο αυτόέμπρακτα την δέσμευσή της στο να δίνει αξία κάθε μέρα στην ελληνική κοινωνία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ