Πρόγραμμα ΕΚΕ από τον Yes!Hotels

Ο όμιλος Yes!Hotels μέσα από τα ξενοδοχεία Semiramis, New Hotel, Periscope, Twentyone και Kefalari Suites, υλοποιεί τα τελευταία χρόνια το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ‘Είμαστε ερωτευμένοι με τη γειτονιά μας’.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε το Φεβρουάριο του 2012, με αφορμή την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, ανατρέποντας τα δεδομένα της γιορτής, καθώς ο Όμιλος Yes!Hotels επέλεξε, συμβολικά, τη συγκεκριμένη ημέρα να υλοποιήσει δημιουργικές δράσεις, στοχεύοντας στην έμπρακτη στήριξη παιδιών και οικογενειών που φιλοξενούνται ή υποστηρίζονται από κοινωφελής οργανισμούς, στις γειτονιές των ξενοδοχείων. Το πρόγραμμα ‘Είμαστε ερωτευμένοι με τη γειτονιά μας’ από την έναρξή του έτυχε μεγάλης αποδοχής και διατηρώντας τις αξίες του, εξελίχθηκε, συνεχίζοντας να συνεισφέρει σε κοινωνικούς αλλά και πολιτιστικούς σκοπούς καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Φέτος, για τρίτη συνεχή χρονιά, τα ξενοδοχεία του Ομίλου Yes!Hotels, υποστήριξαν σημαντικές δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη και συνέβαλαν στη μείωση της σπατάλης του φαγητού και την αξιοποίησή του υπέρ κοινωφελών φορέων που έχουν ανάγκη, προσφέροντας όσα τρόφιμα δεν καταναλώνονται στα εστιατόρια των ξενοδοχείων ή στις εκδηλώσεις που διοργανώνονται στους χώρους τους. Επιπλέον τα ξενοδοχεία Semiramis, New Hotel, Periscope, Twentyone και Kefalari Suites φιλοξένησαν προσωπικότητες διεθνούς κύρους και ενίσχυσαν ουσιαστικά τον εγχώριο τουρισμό μέσα από την προσφορά φιλοξενίας σε ποικίλες διοργανώσεις όπως: η Έκθεση ‘The Space Between’ του One Athens, το ‘24h Play’ του Λυκόφως, ο Κύκλος Διαλέξεων ‘Τι να κάνουμε’ του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, το Athens Children Ballet, η εκδήλωση ‘Η Φιλοσοφία στην πράξη’ του Διεθνούς Οργανισμού Νέα Ακρόπολη υπό την αιγίδα της UNESCO και ο 32ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθηνών, όπου το New Hotel συμμετείχε και φέτος ως επίσημος χορηγός φιλοξενίας της μεγαλύτερης διεθνούς αθλητικής διοργάνωσης της πόλης.

Επιπλέον, το ξενοδοχείο Semiramis, το οποίο γιορτάζει τα 10 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας του, υποστηρίζοντας έμπρακτα για ακόμα μια φορά ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, προσέφερε σε παιδιά που φιλοξενούνται σε ιδρύματα, την ευκαιρία να απολαύσουν εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, μέσω της συνεργασίας του Ομίλου με το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ‘Δεσμός’.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ