Siemens: Ανεμογεννήτριες στη Νότιο Αφρική

H Siemens εξασφάλισε την παραγγελία 157 ανεμογεννητριών που θα διατεθούν σε τρία έργα στην επαρχία Northern Cape της Νοτίου Αφρικής. Οι ανεμογεννήτριες της πλατφόρμας G2 της Siemens (ισχύος 2,3 MW η καθεμία) θα εγκατασταθούν στα αιολικά πάρκα Khobab, Loeriesfontein 2 και Noupoort.

Το έργο ανατέθηκε από μια κοινοπραξία εταιρειών, με επικεφαλής τη Mainstream Renewable Power, η οποία στα μέσα της προηγούμενης χρονιάς ξεκίνησε την εμπορική λειτουργία του αιολικού πάρκου Jeffrey’s Bay, ένα έργο για το οποίο συνεργάστηκε και πάλι με το τμήμα Αιολικής Ενέργειας της Siemens. Η νέα σύμβαση του έργου περιλαμβάνει και μια δεκαετή συμφωνία παροχής υπηρεσιών συντήρησης και σέρβις. Συνολικά, η συνδυαστική ισχύς των τριών έργων ανέρχεται στα 360 MW.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε ξανά σε μεγάλα έργα με τη Mainstream Renewable Power», δήλωσε ο Markus Tacke, Διευθύνων Σύμβουλος του Τμήματος Αιολικής Ενέργειας και Ανανεώσιμων της Siemens. «Επίσης, η παραγγελία αυτή δείχνει ξεκάθαρα ότι με την αξιοποίηση του Προγράμματος Προμηθειών Ανεξάρτητων Παραγωγών Ενέργειας μέσω Ανανεώσιμων Πηγών, η Νότιος Αφρική έχει μπει με επιτυχία στο δρόμο για την επίτευξη του στόχου της εγκατάστασης ισχύος 3.725 MW από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, όπως αυτός έχει τεθεί από την κυβέρνηση», συμπλήρωσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ