Playmobil Fun στο Athens Metro Mall

Το Athens Metro Mall υποδέχεται τον παραμυθένιο κόσμο της PLAYMOBIL και καλεί μικρούς & μεγάλους σε έναν κόσμο διασκέδασης και συναρπαστικών παιχνιδιών, από τις 27 Φεβρουαρίου έως τις 30 Μαρτίου. Ειδικευμένοι παιδαγωγοί θα βρίσκονται εκείνες τις μέρες στο Athens Metro Mall για να βοηθήσουν τους μικρούς μας φίλους να εξερευνήσουν τους θησαυρούς και όλα τα δημιουργικά παιχνίδια της PLAYMOBIL.

Στο πλαίσιο του Playmobil Fun, το Athens Metro Mall φιλοξενεί σε κάθε του όροφο γιγάντιες κατασκευές με αγαπημένα θέματα, βγαλμένα από τα δημοφιλή παιχνίδια όπως ο Ασιατικός Δράκος και το Κάστρο του, το Αγρόκτημα, η Κτηνιατρική κλινική αλλά και το υπέροχο Παλάτι της Πριγκίπισσας, που προσφέρονται για πραγματική ανακάλυψη. Η διασκέδαση ολοκληρώνεται στα Playgrounds όπου ειδικοί εκπαιδευτές θα περιμένουν για εκείνες τις μέρες τα παιδιά για ατελείωτο παιχνίδι με τους αγαπημένους ήρωες της PLAYMOBIL.

Ειδικές κατασκευές και παιχνίδια της PLAYMOBIL θα υπάρχουν, επίσης, και για παιδιά προσχολικής ηλικίας (1-3 ετών) στον 4ο όροφο του εμπορικού κέντρου, ενώ σε κάθε όροφο θα υπάρχουν και ελεύθερα εκθέματα με παιχνίδια για κάθε ηλικία. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους λάτρεις της PLAYMOBIL, πρόκειται να παρουσιάσει το έκθεμα έξι μέτρων που υπόσχεται να εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους.

Οι δραστηριότητες Playmobil Fun θα λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή 16:00-20:00 και Σάββατο / Κυριακή 12:00-19:00, με ελεύθερη είσοδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ