Mondelez: Παρουσίασε το πρόγραμμα Coffee Made Happy

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η έκθεση HORECA στις 6-9 Φεβρουαρίου, κορυφαίος θεσμός για τους επαγγελματίες του κλάδου της μαζικής εστίασης, συγκεντρώνοντας συνολικά 526 εκθέτες και  περισσότερους από 130.000 επισκέπτες.

Στη διάρκειά της, παρουσιάστηκε το παγκόσμιο πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας Coffee Made Happy της Mondelēz International. Το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο να γίνει η καλλιέργεια καφέ κερδοφόρα, βιώσιμη και ελκυστική σε χώρες καφέ όπως το Βιετνάμ, η Ινδονησία, η Ονδούρα, η Βραζιλία, το Περού και η Αιθιοπία, ενώ στοχεύει και στην ενίσχυση ενός εκατομμυρίου καλλιεργητών καφέ μέχρι το 2020.

Για τον σκοπό αυτό, η Mondelez συνεργάζεται με τοπικούς και διεθνείς φορείς αλλά και εξωτερικούς συμβούλους, οι οποίοι παρέχουν τις εξειδικευμένες γνώσεις για τη μέθοδο στρατηγικής και προσέγγισης του προγράμματος. Η πρόοδος του Coffee Made Happy παρακολουθείται κάθε χρόνο, ενώ η εταιρεία συνεργάζεται με την Επιτροπή Αξιολόγησης Αειφορίας (Committee on Sustainability Assessment, COSA) για την αξιολόγηση των μακροπρόθεσμων αποτελεσμάτων του προγράμματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ