smart electric drive: Συμμετείχε σε Ημερίδα του ΑΕΙ Πειραιά Τ.Τ.

Στην Ημερίδα με θέμα «Η Ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα με Καθαρά Οχήματα: Προοπτικές» που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Μαρτίου το smart electric drive είχε την τιμητική του!

Στο πλαίσιο της σημαντικής αυτής για την ηλεκτροκίνηση εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του πρώτου αυτόνομου ηλιακού σταθμού φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη χώρα, με δυνατότητα καταγραφής όλων των ενεργειακών δεδομένων και το smart electric drive είχε την τιμή να… μπει στην πρίζα του!

Το έργο αυτό υποστηρίζει την Ελληνική προσπάθεια για εξέλιξη και ενίσχυση των υποδομών στο χώρο της ηλεκτροκίνησης. Ο ηλιακός σταθμός σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε εξ ολοκλήρου στο ΑΕΙ Πειραιά Τ.Τ. από μέλη του Εργαστηρίου ΗΜΕ & ΠΡΟΠΕ και εντάσσεται στις καινοτομικές του δραστηριότητες όσον αφορά την εφαρμογή σύγχρονων ενεργειακών και περιβαλλοντικών τεχνολογιών.

Η smart στηρίζει την ηλεκτροκίνηση και την καινοτομία, καθώς και τα δύο είναι δομικά χαρακτηριστικά της μάρκας. Ο κος  Έκτορας Κωστάκης, Life Cycle Product Manager Mercedes-Benz Cars, μετέφερε με τον καλύτερο τρόπο τη φιλοσοφία του smart electric drive στους συνέδρους στην ομιλία του με την οποία έκλεισε η Ημερίδα. Τέλος, συμμετείχε ενεργά τόσο στην επίδειξη λειτουργίας του σταθμού φορτισης, όσο και στην ανοιχτή συζήτηση που επακολούθησε ανάμεσα σε φορείς και ενδιαφερόμενους πολίτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ