AVENUE: Υποστηρίζει την Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας

Για 8η συνεχόμενη χρονιά το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» και ο Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (Σ.Ε.Σ.), συνδιοργανώνουν την Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας (16-23/3), με κεντρικό θέμα «Παιδί & Οδική Ασφάλεια» στο πλαίσιο των δράσεων του Ο.Η.Ε. για την οδική ασφάλεια το έτος 2015.

Το ΑVENUE  MALL θέλοντας να υποστηρίξει την ενέργεια, που είναι αφιερωμένη στα παιδιά και στους νέους, φιλοξενεί εκδηλώσεις από τη Δευτέρα 16/03 έως και τη Δευτέρα 23/03, με ανάλογες βιωματικές δράσεις σε θέματα Οδικής Ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής.

Συγκεκριμένα οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται καθημερινά στο εμπορικό κέντρο AVENUE, περιλαμβάνουν:

• Διεξαγωγή Βιωματικού Προγράμματος κυκλοφοριακής αγωγής “Κυκλοφορώ με Ασφάλεια” για παιδιά (4-10 ετών)
• Ενημέρωση για τα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου – επίδειξη σωστής τοποθέτησης παιδικού καθίσματος αυτοκινήτου με ειδική προθήκη του Ι.Ο.ΑΣ.
• Έναρξη προγράμματος προσφοράς παιδικών καθισμάτων αυτοκινήτου “Share the Safety” σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη από οικογένειες που δεν το έχουν πλέον ανάγκη.
• Εθελοντική Αιμοδοσία για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος για τα τροχαία συμβάντα σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Κοργιαλένειο-Μπενάκειο» Ε.Ε.Σ.
(Τρίτη 17/03, σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα δίπλα στο φαρμακείο /Ώρες αιμοδοσίας:14:00-20:00)

Τέλος, καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων τα παιδιά από τα σχολεία και νηπιαγωγεία, που θα επισκεφτούν το εμπορικό κέντρο AVENUE MALL, για να μάθουν, κανόνες σωστής συμπεριφοράς στο δρόμο, θα ζήσουν μια live εμπειρία σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο καρτ στο VOLTA FUN TOWN που θα είναι και υποστηρικτής της συγκεκριμένης ενέργειας στο AVENUE.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ