ΕΛΑΪΣ – Unilever: Συνεργασία με ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ

Μια μεγάλη ενέργεια κοινωνικής ευθύνης της ΕΛΑΪΣ – Unilever Hellas Α.Ε. θα έχουν τη δυνατότητα να στηρίξουν οι καταναλωτές στα καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ από 18/03/2015 έως 01/04/2015.

Με κεντρικό μήνυμα «για όσους μας μεγάλωσαν», στόχος της ενέργειας είναι να σταθούμε δίπλα σε ηλικιωμένους συνανθρώπους μας που εκφράζουν πραγματική αδυναμία να καλύψουν στοιχειωδώς βασικές καθημερινές τους ανάγκες, στο πρόσωπο των οποίων θα μπορούσαμε να δούμε εκείνο των δικών μας γονέων, παππούδων και γιαγιάδων.

Με αγορές των αγαπημένων προϊόντων Skip, Dove, Ultrex, Timotei και Axe με προσφορά 35% στα supermarkets ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, οι καταναλωτές μπορούν να υποστηρίξουν την προσπάθεια της ΕΛΑΪΣ – Unilever Hellas να καλύψει βασικές ανάγκες των ηλικιωμένων συνανθρώπων μας σε καταναλωτικά προϊόντα για ένα χρόνο. Οι καταναλωτές θα ενημερώνονται και θα καλούνται να συνδράμουν μέσα από σχετικό επικοινωνιακό υλικό εντός των καταστημάτων ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, καθώς και μέσω προωθητικών ενεργειών στο διαδίκτυο.

Η συγκεκριμένη ενέργεια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΕΛΑΪΣ – Unilever Hellas A.E. θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και θα αφορά την υποστήριξη των προγραμμάτων «Βοήθεια στο Σπίτι» (στις περιοχές Κυψέλης – Εξαρχείων – Πατησίων και Κολωνού – Βοτανικού – Ακαδημίας Πλάτωνος). Οι ωφελούμενοι των προγραμμάτων είναι στην πλειονότητά τους χαμηλοσυνταξιούχοι, μοναχικοί ή ζευγάρια ηλικιωμένων, άτομα με αναπηρία, ανασφάλιστοι. Μέσα από μία σειρά παρεχόμενων υπηρεσιών, σκοπός των προγραμμάτων είναι η παραμονή των ηλικιωμένων και των ατόμων με αναπηρία στο οικείο, φυσικό και κοινωνικό τους περιβάλλον, η εξασφάλιση συνθηκών αξιοπρεπούς διαβίωσης και η αποφυγή του κοινωνικού τους αποκλεισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ