Η Mercedes-Benz τρέχει στο Μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης

Για πρώτη φορά φέτος, η Mercedes-Benz στηρίζει ως Επίσημος Χορηγός τον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», ο οποίος διοργανώνεται την Κυριακή 5 Απριλίου 2015 στη Θεσσαλονίκη. Για το σκοπό αυτό θα διαθέσει ένα μεγάλο αριθμό επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων, ώστε να καλυφθούν όλες οι ανάγκες μετακίνησης των διοργανωτών.

«Η Mercedes-Benz στηρίζει έμπρακτα τα αθλητικά ιδεώδη, και για εμάς δεν υπάρχει καλύτερος συνδυασμός άθλησης, εθελοντισμού και πολιτισμού από το Μαραθώνιο δρόμο. Ήδη οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις προσδοκίες και στα 3 αγωνίσματα δρόμου (Μαραθώνιος, Αγώνας δρόμου 5 & 10 χλμ) που περιλαμβάνει η διοργάνωση και χαιρόμαστε πολύ που θα βρεθούμε στη Θεσσαλονίκη για τη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού στη σημαντικότερη πόλη της Β. Ελλάδας» δήλωσε ο κος Γ. Καλλίγερος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz Ελλάς.

Με τη συμμετοχή συνεργατών, πελατών και φίλων της εταιρείας, η ομάδα της Mercedes-Benz προπονείται ήδη συστηματικά, ώστε όλοι να τερματίσουν στα αγωνίσματα που θα συμμετέχουν, αφού εκτός των προσωπικών ρεκόρ ο τερματισμός συνεπάγεται την οικονομική βοήθεια στους Μη-Κυβερνητικούς και Μη-Κερδοσκοπικού χαρακτήρα Οργανισμούς που στηρίζει η εταιρεία, δηλ. Το Χαμόγελο του Παιδού και το Make-A-Wish (Κάνε-Μία-Ευχή Ελλάδος): για κάθε συμμετοχή, η Mercedes-Benz Ελλάς θα διαθέσει το ποσό των 10 Ευρώ σε κάθε έναν από τους δύο Οργανισμούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ