CSE: Στην Αθήνα το διεθνές Workshop ΕΚΕ

Το Κέντρο Αειφορίας (CSE) σε συνεργασία με το διεθνή οργανισμό Institute of Enviromental Management and Assesment (IEMA), μετά τη μεγάλη επιτυχία που έλαβε το πιστοποιημένο εκπαιδευτικό workshop Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης σε Νέα Υόρκη, Τορόντο και Λονδίνο, διοργανώνει στις 14 και 15 Μαΐου στην Αθήνα, το “Advanced Certified Sustainability (CSR) Practitioner Training”.

Το διεθνές αυτό πρόγραμμα που έχουν παρακολουθήσει η πλειοψηφία των Διευθυντών Sustainability και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, παγκόσμιων εταιριών και οργανισμών του Fortune 500, απευθύνεται σε όλα τα στελέχη των επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν γερές βάσεις σε θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Παρέχει τη δυνατότητα να λάβετε τον αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο από τον πιο σημαντικό μη κυβερνητικό φορέα σε θέματα πιστοποίησης της Μεγάλης Βρετανίας ΙΕΜΑ και σας προετοιμάζει να γίνετε οι CSR Leaders, πρωτοστατώντας στην αγορά και οδηγώντας την επιχείρησή σας ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Όπως διαπιστώθηκε στο πρόσφατο Multistakeholder Forum για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη το οποίο ολοκλήρωσε τις εργασίες του πριν ένα μήνα στις Βρυξέλλες, η ΕΚΕ αποτελεί τη βασική κινητήρια δύναμη για τη δημιουργία θέσεων εργασίας, την ανάπτυξη δεξιοτήτων και τη μείωση των ανισοτήτων. Η ανάγκη να περάσουμε πλέον, “Από τη συμμόρφωση, στην καινοτομία”,  αναμένεται  να αποτυπωθεί στη νέα πολιτική 2015-2019 της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Ευρώπης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ